Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Máma mi dnes řekla že hřeje plast mezi mrazákem a lednicí nevíte jestli je to normální?
Je to Beko cca 190cm. Dole je mrazák nahoře lednička a v tom předělu mezi mrazákem a ledničkou je teplý že se to teplo přenese i na těsnění. Je to normální nebo ne? Popřípadě čím by to mohlo být? Mockrát děkuji
Je to Beko cca 190cm. Dole je mrazák nahoře lednička a v tom předělu mezi mrazákem a ledničkou je teplý že se to teplo přenese i na těsnění. Je to normální nebo ne? Popřípadě čím by to mohlo být? Mockrát děkuji
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Koupil jsem před časem novou lednici s mrazákem.
Samozřejmě větší než původní, jak to bývá!
Předem jsem si ji v prodejně změřil.
V kuchyni jsem potom musel o trochu zkrátit pracovní desku, pod ní spodní skříňku, a samozřejmě i tu vrchní, nad lednicí. Tu vrchní o dost, aby mezi ní a ledničkou mohl odcházet teplý vzduch zezadu.
Teď pointa příspěvku :
Ta lednička nevyzařuje teplo ze zadní strany, ale z obou boků! Naštěstí na straně od zdi zůstala asi centimetrová mezera od vrchu až dolů, a na druhé straně je volný bok v prostoru mezi prac. deskou a vrchní skříňkou.
Chladí, a nějak moc nežere...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]