Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefungující větráček

Od: michaeljorg odpovědí: 10 změna:
Dobrý večer, potřeboval bych poradit s nefungujícím větráčkem. Jedná se o mini větráček do mobilu. Problém je v tom, že mi větráček nepasuje do konektoru od mobilu, protože je větší než větráček. Dalo by se to nějak vyřešit, aby mi větráček zasedl do konektoru? Napadla mě redukce, ale to je asi špatný nápad. Děkuji moc za tipy.
Nefungující větráček
Nefungující větráček #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A typ mobilu? Nebo alespoň typ konektoru mobilu? Větrák je mikro USB...mobil...?

doplněno 18.06.21 20:20:

Mobil je Android nebo Jablko...?

michaeljorg
hodnocení

Mobil je Samsung Galaxy A50, samozřejmě Android. Větrák je mikro USB, uhodl jste správně.

Takže redukce pomůže...C na mikro, pevná

@nonek hezky jsme se shodli *smich* holt to google vyplivl jako první odkaz na obchod
18.06.21 21:25

*mir**smich2*

hodnocení

0x

Větráček má Micro USB, mobil USB-C. Přes redukci to fungovat bude.

eshop.nbb.cz/...

Jestli to má smysl, to nechám na vás, jen si pak dávejte pozor na poškození konektoru, ona je to docela páka, když vám mobil spadne větráčkem napřed, je riziko, že to konektor v mobilu nevydrží.

michaeljorg
hodnocení

Nebojte, jsem opatrný.:)

Lehce mimo dotaz - jaký smysl to má? Počítejte s tím, že Vás to moc neochladí a velice rychle to vycucne baterii.

michaeljorg
hodnocení

Já to potřebuji, protože tyto vedra nezvládám. Vážím 100 kg, a motá se mi hlava z toho vedra, proto chci vyzkoušet tento větráček na ochlazení.
jericho

ty vado 100kg. Já mám přes 140kg a představa tohoto jak mě nějak ochladí je velice naivní a připomíná mi to nějak devadesátky až přelom tisíciletí kdy si fotr na výletě nasadil kšiltovku a ta měla nahoře malý solární panel a v kšiltu díru kde byla takováhle malá pikačovinka. Velice brzo to zlikvidoval a to měl normální váhu. Myslím fotr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]