Nejste přihlášen/a.
A typ mobilu? Nebo alespoň typ konektoru mobilu? Větrák je mikro USB...mobil...?
Mobil je Android nebo Jablko...?
Větráček má Micro USB, mobil USB-C. Přes redukci to fungovat bude.
Jestli to má smysl, to nechám na vás, jen si pak dávejte pozor na poškození konektoru, ona je to docela páka, když vám mobil spadne větráčkem napřed, je riziko, že to konektor v mobilu nevydrží.
Lehce mimo dotaz - jaký smysl to má? Počítejte s tím, že Vás to moc neochladí a velice rychle to vycucne baterii.
ty vado 100kg. Já mám přes 140kg a představa tohoto jak mě nějak ochladí je velice naivní a připomíná mi to nějak devadesátky až přelom tisíciletí kdy si fotr na výletě nasadil kšiltovku a ta měla nahoře malý solární panel a v kšiltu díru kde byla takováhle malá pikačovinka. Velice brzo to zlikvidoval a to měl normální váhu. Myslím fotr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.