Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Mám starší telefon Nokia 230 (vždycky něco jednoduchého podědím). Chci stáhnout do počítače fotky. Při zapojení se telefon pouze nabíjí. Rady na dálku od rodiny jsou, že mám vybrat z nabídky "nabíjení" a "úložiště". Stejná rada je i návodu. Nic to nenabízí, hned se nabíjí. Před cca 2 měsíci si vnuk pohodlně fotky stahoval. Jak se mám k tomu úložišti dostat?
Vyměnila jsem kabely a úložiště naskočilo. Jásala jsem předčasně. Mám zpřístupnit paměťovou kartu. Stydím se, ale nevím, co je paměťová karta. Netuším, proč byla před časem, když jsem fotila pro vnuka, přístupná. Nic mimořádného jsem od té doby s telefonem nedělala.
Děkuji dosavadním rádcům, ale další pomoc s paměťovou kartou uvítám.
Nokia k uvedenému účelu měla program Nokia Suite. Bylo několik verzí pro různé operační systémy. Zkusit na netu dohledat. Pro starší mobil nejspíše starší verzi, nejnovější asi nebudou funkční. Nevím, zde bez něho půjde něco provádět, neb nemáte instalovaný ovladač, driver, řek bych. Podpora:
Děkuji za radu. Je pro mě nepoužitelná. Počkám, až přijedou děti.
Tato situace je jedna z těch, které mě psychicky srážejí na nulu. Uvědomuji si, že do této doby už nepatřím.
bimbam - jestli problém vyřešíte, tak nám to zde potom napište (jaký byl postup). Také nerozumím tomu, že máte zpřístupnit něco, co v mobilu je přítomno, fotky z té karty normálně vidíte a další tam můžete přidávat, resp. fotit. Bude tam v tom nějaká zrada .
Dobrý den, můj postup - do "uspaného" (nikoliv zcela vypnutého) mobilu zasunu konektor kabelu USB. Do zapnutého PC zasunu druhý konec kabelu USB - mobil se rozsvítí a vyskočí nabídka mezi nabíjením a úložištěm. Další postup už by měl být stejný, jako při kopírování souborů. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.