Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nejdou mi zkopírovat mp3 soubory z VERBATIM DVD-R přes externí mechaniku od Asusu Zen Drive sdrw-08u9m-u do počítače. Nějaké DVD jdou ale u některých se to kousnech třeba při 24% a nenadělám nic. Zkoušel jsem to vyřešit přes Free DVD Ripper, DVD Decrypter, CD Recovery Toolbox Free ale nic nepomohlo. Předpokládám že mám nějakým způsobem poškozené DVD ale mechanická vada to určitě nebude. Asi mám smůlu ale těch DVD mám opravdu hodně a proto se zkouším optat ještě tady jestli nevíte někdo co s tím. Díky za odpovědi.
Pokud jsou třeba CD(DVD média starší, tak se to stává... Je třeba nejlépe zkoušet i v jiných mechanikách. Pokud tedy není jednoznačně závada ve čtení v příslušné mechanice. Když se mi to podaří vybojovat, tak zase vytvořím nový originál. Je zajímavé, že některá média mám 20 let a v pohodě a některá 5 a už je to zápas o data. Naposledy Verbatim a je to tedy napohled taková nějaká moc průhledná placka...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.