Nejste přihlášen/a.
Zdravím a žádám o radu a zkušenosti.
Mám TV TV 42" Metz 42MTC6000 a ta má hrozný zvuk. Hlavně při poslechu hudby je to katastrofa! Ráda bych si koupila nějaký reproduktor, "repráčky" cca do 2500 Kč, které by byly malé, nenarušovaly prostor a zároveň z nich byla hudba snesitelná . Doporučíte mi prosím něco? Nevyznám se v tom a nechci si koupit něco, co bude stát za H... Děkuji za případné rady a zkušenosti.
Děkuji za odkazy. Přes TV poslouchám jen, jako zvukovou kulisu, pře youtube. Ale ta moje TV má zvuk jak z hrobu , proto pátrám po možnostech zlepšení. Nechci do toho investovat majlant. A hlavně tomu prd rozumím, proto se ptám. Třeba se mi poštěstí
. Díky a pěkný den přeji.
Já taky strašidelné šeptáčky v TV taky nesnáším. Řešením by bylo připojení sounbaru, ale ten je o něco dražší. Protože TV používám i jako monitor k PC, zvolil jsem nakonec malý zesilovač + dvě bedny, to ale nakonec taky nemusí být to levnější řešení. Přímo na TV se vnější repráky připojit nedají, takže zbývá poslední možnost, a sice aktivní bedničky se zesilovačem, které se dají napájet ze sluchátkového výstupu TV. Konkrétní model neporadím, rozhodující je poslech - co ti bude stačit.
Děkuji za reakci. Právě, něco takového jsem chtěla. Připojit si TV ten zesilovač a repráčky. Bohužel, jsme v tomto ohledu úplný laik. Přes youtube si si pouštím hudbu, nejsem náročná na poslech, ale chci "slyšet" . Takže žádnou větší investici neplánuji, jen ten zvuk trošku pozvednout. Děkuji a přeji krásný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.