Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu je tenhle zdroj?

Od: magdon® odpovědí: 10 změna:

Našel jsem ve skříni tohle. Že je to zdroj (nabíječka) je mi jasné, ale nenapadá mě k čemu. Z jedné strany to má zásuvku na klasický napájecí dvoužilový kabel, na druhé konektor USB. Nic jiného tam už není.

Podle viditelného data výroby to zas není tak staré a měl bych si to pamatovat. Ale nikdy jsem to nepoužil, takže to musí být k něčemu, co se napájí (nabíjí) i nějak jinak.

K čemu je tenhle zdroj?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Myslím, že sa jedná o nabíjačku k fotoaparátu od Sony.

kare
Po zadání modelu nabíječky.
Sony AC Adaptor for Handycams, Walkmans and digital cameras,
hodnocení

*zdravi*Bingo! Ten foťák mě vůbec nenapadl. Přitom je to jediné zařízení, které od firmy Sony vlastním. Běžně ho nabíjím z PC, nebo nabíječkou mobilu (kterou mám stále při ruce), takže jsem tuhle nabíječku nikdy nepotřeboval.

Magdone, to máme stejné, kolikrát mi okolí musí říci, nač to vůbec mám..

hodnocení

2x

Dá se stím klidně nabíjet mobil.. Je to jak klasická nabíječka co jsou dnes..

tsbohemia.cz/... třeba tato.

Akorát je docela slabá. Jinak na co se to dalo použít netuším. Klidně na ten mobil nebo na cokoliv co se napájí přes usb..

111®
hodnocení

0x

jak slabá 5V a 0,5A na mobil bohatě stačí...vystup je od 100 do 240V

Tak co mám k mobilu 3A nabíječku na rychlonabíjení a pak 2A co mám druhou tak oproti tomu je to rozdíl. A časově to taky udělá dost..

111®

to je sice pravda, ale musí to umět mobi řídit...a také to musí umět baterka skousnout, musí být rychlonabíjecí, pokud není , může explodovat...

hodnocení

0x
Pro usb zařízení které má odběr maximálně 0.5A.
Na výrobním štítku postrádám důležité značky bez kterých to nemůžete zapojit legálně do evropské zásuvky. Asi to bylo koupené v čínském eshopu.

hodnocení

Pánové, na co se dá použít nabíječka je mi jasné, mně šlo o to, jestli někdo neví, k jakému konkrétnímu zařízení to může být, protože to ve skříni určitě nemám pro nic za nic a myslel jsem, že od Sony nic nemám. Na ten foťák jsem si nevzpomněl *hi*.

ra20z – Ten foťák je i s nabíječkou legálně koupený v pražské Alze.

Takže otázku považujte za uzavřenou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]