Nejste přihlášen/a.
Našel jsem ve skříni tohle. Že je to zdroj (nabíječka) je mi jasné, ale nenapadá mě k čemu. Z jedné strany to má zásuvku na klasický napájecí dvoužilový kabel, na druhé konektor USB. Nic jiného tam už není.
Podle viditelného data výroby to zas není tak staré a měl bych si to pamatovat. Ale nikdy jsem to nepoužil, takže to musí být k něčemu, co se napájí (nabíjí) i nějak jinak.
Dá se stím klidně nabíjet mobil.. Je to jak klasická nabíječka co jsou dnes..
tsbohemia.cz/... třeba tato.
Akorát je docela slabá. Jinak na co se to dalo použít netuším. Klidně na ten mobil nebo na cokoliv co se napájí přes usb..
Tak co mám k mobilu 3A nabíječku na rychlonabíjení a pak 2A co mám druhou tak oproti tomu je to rozdíl. A časově to taky udělá dost..
to je sice pravda, ale musí to umět mobi řídit...a také to musí umět baterka skousnout, musí být rychlonabíjecí, pokud není , může explodovat...
Pánové, na co se dá použít nabíječka je mi jasné, mně šlo o to, jestli někdo neví, k jakému konkrétnímu zařízení to může být, protože to ve skříni určitě nemám pro nic za nic a myslel jsem, že od Sony nic nemám. Na ten foťák jsem si nevzpomněl .
ra20z – Ten foťák je i s nabíječkou legálně koupený v pražské Alze.
Takže otázku považujte za uzavřenou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.