Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zrušili jsm O2 tv a nyní se nemohu rozhodnout, jakou satelitní službu využít.
Jako nejlepší se mi zatím v poměru cena/programová nabídka jeví společnost Skylink. Mám představu, že si koupím kartu za jednorázový poplatek a případně si podle chutí můžu na pár měsíců rozšířit nabídku a poté opět využívat jen již zaplacenou kartu.
Poraďte prosím, děkuji.
Až Vás to "chytne"a budete chtít něco nahrávat a jiné sledovat a mít další televizi třeba v ložnici tak nakoupíte.
t-cz.com/...
Nechají se přikoupit držáky za 100 Kč a můžete mít 8 družic
Tato parabola bez problému vezme od 28E do 1W i dál na obě strany takže DIGI, Hotbird, všechny Astry
Jinak kvalitní LNB za singl 140, případně Twin pro 2 satelitní přijímače
DISEqC 4/1 za 170
Ariva 2900,-
Karta 1400 antiradary-distributor.cz/...
A to nejdůležitější satelit již v HD provedení
doplněno 03.03.10 16:36:Link na parabolu nějak nejde
Satelitních kompletů jsem namontoval už desítky,všechny byly s kartou Skylinku.Není totiž lepší volba.
Karty Gital již nejsou. Dnes CSLink a nabízejí v základu o malinko méně než SKYLINK. Např. Nova HD jedině za příplatek 200,- Kč.
Opravdu už nejsou gitalky (je pravda, že jsem gital kupoval asi před třemi, možná už dokonce před čtyřmi roky)? Ten čas letí rychle.
Gital když byl, tak se zaplatila asi tisícovka a všechny český a sloveský kanály byly na doživotí zadarmo, ostatní jako HBO, CS Film, tak ty se platili myslím vždy na týden nebo kdo chtěl měsíc, rok, 2 roky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.