Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vybrat satelitní komplet?

Od: soonyc* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, zrušili jsm O2 tv a nyní se nemohu rozhodnout, jakou satelitní službu využít.

Jako nejlepší se mi zatím v poměru cena/programová nabídka jeví společnost Skylink. Mám představu, že si koupím kartu za jednorázový poplatek a případně si podle chutí můžu na pár měsíců rozšířit nabídku a poté opět využívat jen již zaplacenou kartu.

Poraďte prosím, děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

2x

Až Vás to "chytne"a budete chtít něco nahrávat a jiné sledovat a mít další televizi třeba v ložnici tak nakoupíte.
t-cz.com/...
Nechají se přikoupit držáky za 100 Kč a můžete mít 8 družic
Tato parabola bez problému vezme od 28E do 1W i dál na obě strany takže DIGI, Hotbird, všechny Astry
Jinak kvalitní LNB za singl 140, případně Twin pro 2 satelitní přijímače
DISEqC 4/1 za 170
Ariva 2900,-
Karta 1400 antiradary-distributor.cz/...

A to nejdůležitější satelit již v HD provedení

meveric-elektronic.cz/...

doplněno 03.03.10 16:36:

Link na parabolu nějak nejde

shop.computershop.cz/...

j*

pokud ale vůbec uvidí na družici

hodnocení

0x

Ano, vaše představa je správná.

1jara*

Nebo CS Link je taky dobrej, celo životní karta na české a slovenské programy. Cena 1 000 kč.

doplněno 03.03.10 15:30:

Ale když už, tak pro dvě družice.

jirbar*

Kde mají tuto kartu za 1000 Kč. Hned pro ní jedu

hodnocení

0x

Satelitních kompletů jsem namontoval už desítky,všechny byly s kartou Skylinku.Není totiž lepší volba.

jarda777
hodnocení

0x

každopádně komplet za cca 4000kč bych nikdy nekoupil...leda tak rodičům na chalupu

bena*
hodnocení

0x

Já mám kartu Gital a nemůžu si stěžovat. Jsem spokojený. Cena - celkem levné.

jirbar*

Karty Gital již nejsou. Dnes CSLink a nabízejí v základu o malinko méně než SKYLINK. Např. Nova HD jedině za příplatek 200,- Kč.

jarda777

já mám CS LINK i SKYLINK a jsem spokojený...jinak mám Topfield 7710 HDPVR :)

bena*

Opravdu už nejsou gitalky (je pravda, že jsem gital kupoval asi před třemi, možná už dokonce před čtyřmi roky)? Ten čas letí rychle.

Gital když byl, tak se zaplatila asi tisícovka a všechny český a sloveský kanály byly na doživotí zadarmo, ostatní jako HBO, CS Film, tak ty se platili myslím vždy na týden nebo kdo chtěl měsíc, rok, 2 roky.

jirbar*

Zase omyl. Běžná cena byla a je k příjmu na "doživotíˇ" 2000,- Kč. Jenže jakmile se objevila nová stanice zdarma tak Gital chtěl za aktivaci 200,- Kč což TaT nejspíš taky.

Nejdřív Nova Cinema, Pak ČT1 HD a Nova HD, další Barrandov a Prima Cool.

hodnocení

0x
Hlavně bych si připlatil a pořídil si dvoutunerový satelit, pokud možno s HDD.

juvla*
hodnocení

0x

Hlavně si zjistěte, jestli můžte parabolu umístit tak, aby přijímala z přibližně jihu. Jinak nic nechytnete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]