Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátové připojení televize

Od: romansmolas odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, rád bych zjistil, jaká jsou možná řešení situace, mám starší televizi a chci ji bezdrátově připojit, v objektu je wifi, ale nevím, jestli v dostačující kapacitě a navíc je společná pro více účastníků, takže uvažuji o set-top-boxu, ale nevím kdo poskytuje nejlepší služby za rozumné ceny v okrese Břeclav. Pokud by byl někdo, kdo by mi byl schopen pomoci, byl bych vděčný. S pozdravem Roman

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zkuste popsat co kam chcete připojovat a co od toho očekáváte. Jinak Vám asi nikdo moc neporadí.

hodnocení

1x

Pokud má tvoje televize vstup HDMI, tak by stálo za to zakoupit nějaký M-BOX s operačním systémem Android a ten pak připojíš na Internet a přes něj přeneseš do TV signál (obraz i zvuk) právě tím kabelem HDMI. Levné M-boxy prodává Amazon nebo Vish.

111®
hodnocení

0x

myslím že se ti to nepodaří, protože TVnemá operační systém, kam by se daly nainstalovat ovladače pro WiFinu..starší TV není žádný typpodle čeho bychom mohli usuzovat na možnosti...já mám auto na 4 kolech..to je tvůj popis..a bude jezdit na elektriku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]