Dobrý den , koupil jsem audio redukci z malého jacka na velký jack. Kdyż zapojím mikrofon (velký jack) k pc/mobilu tak místo toho aby nahrával zvuk, si myslí zařízení že jde oreproduktor a vskutku při přehrávání potichoučku hraje. Kde je chyba záměny mikrofon-reproduktor?
Otevři si nastavení zvukových zařízení a koukni jestli vůbec máš mikrofon odfajfkovaný jako aktivní. Co se týče mobilu- Pochybuju že by některý mobil měl vstup na velký džek.
Ano, zkoušel jsem všechny zdířky, tedy se musím přiznat že v 80% zařízení má JEN JEDNU Těměř vždy se jeví jakou sluchátka a hrají jako tichá slucháttka Zkoušel jsem celou paletu zařízení od mobilů notebooky, cca 10 zařízení ,nikde jsem nepochodil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.