Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jack redukce nefunguje pro mikrofon

Od: herd® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den , koupil jsem audio redukci z malého jacka na velký jack. Kdyż zapojím mikrofon (velký jack) k pc/mobilu tak místo toho aby nahrával zvuk, si myslí zařízení že jde oreproduktor a vskutku při přehrávání potichoučku hraje.
Kde je chyba záměny mikrofon-reproduktor?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nevim jak je to u nejmodernějších PC, já na počítači mam zvlašť vstup na mikrofon.
Jste si jistý ze mate konektor ve správné zdířce?

hodnocení

0x

Redukce je zřejmě zapojená jinak. U mobilů jsou dva způsoby zapojení.
Od špičky:
L - R - GND - MIC
L - R - MIC - GND

hodnocení

0x
Otevři si nastavení zvukových zařízení a koukni jestli vůbec máš mikrofon odfajfkovaný jako aktivní. Co se týče mobilu- Pochybuju že by některý mobil měl vstup na velký džek.

hodnocení

Ano, zkoušel jsem všechny zdířky, tedy se musím přiznat že v 80% zařízení má JEN JEDNU
Těměř vždy se jeví jakou sluchátka a hrají jako tichá slucháttka
Zkoušel jsem celou paletu zařízení od mobilů notebooky, cca 10 zařízení ,nikde jsem nepochodil.

Menu telefonu nic takového nenabídne.

Redukce má na 3.5 samcovi 3 kontakty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]