Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenka - budu ráda za odpovědi

Od: lenkafojtikova odpovědí: 10 změna:
Ahoj všichni je mi 20 let rodiče mi koupili na narozeniny můj 2 nový mobil vůbec se mi nelíbí a našla jsem na internetu super pěkný mobil . A jinač zatím jsem rodičům neřekla že se mi mobil nelíbí ale mám strach že se mi přátelé budou posmívat že mám škaredý mobil a vím že to zní divně. Jak mi bylo 10let jsem dostala mobil pěkný bílí ale teď se mi mobil vůbec nelíbí a mám teda říct mím rodičům že se mi mobil nelíbí? (Jinač se omlouvám že tady píšu blbé věci ) děkuji a budu ráda za zprávu děkuji Lenka

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Připadne mi, že je ti max. 15. Řešíš hlouposti. Pokud se ti mobil nelíbí, kup si ten co se ti líbí. Vydělat peníze ve 20 letech určitě umíš. Druhý mobil buď prodej, nebo si ho nech jako záložní. Popř. viz kolega. Dobrý obal dělá divy.

hodnocení

5x

Zřejmě jde o překlep. Dvojka je na klávesnici hned vedle jedničky a když se člověk nesoustředí, snadno sáhne vedle (zvlášť v tak pozní noční hodinu) ;).

vilik*
hodnocení

4x
Já to říkám furt, děti by od rodičů měly v první řadě dostat pravidla českého pravopisu a pak pořádnou výchovu.
Jenže to né, to je pořád ťuťu ňuňu, pak nový počítač, nový mobil a povinnosti žádné.
Osobně jsem tedy k dětem štědrý možná až příliš, ale od jejich šestnácti let jim doporučuji brigády s tím, že jim maximálně na dražší věc přispěji. Na druhou stranu, do výběru jim už (moc) nekecám. A překvapivě dobře to funguje.
Moje rada, najděte si brigádu a kupte si za vydělané peníze krásný bílý a třeba i s vodotryskem a laserovou šou mobil sama.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, nevěřím, že toto řeší 20ti leté děvče - Vy budete snad ještě školačka nebo někdo s nižším IQ. Zdravím!

72mona
hodnocení

2x
Kup si pěkný obal a je po problému. M.

hodnocení

2x

Zdravím. Říká se - darovanému koni na zuby nekoukej. Pokud se Vám mobil nelíbí nemusíte ho používat. Klidně si vydělejte na jiný a kupte si ho. Ten od rodičů si nechte jako náhradní a nic jim neříkejte, protože by je to mrzelo. Ono se to někdy stane každému, že se dárkem netrefí. Jen nechápu proč by se vám přátelé měli posmívat, že máte škaredý mobil? To je snad každého věc co má a nemá, ne? Takže se zamyslete hlavně nad tím jaké přátele si vybíráte...

jm
hodnocení

1x
Podle pravopisu a slohu cca. 4. Třída. Ano, rodiče mají mít upřímný vztah se svými dětmi. Řekněte jim to slušně. Maminko, tatínku, jsem moc ráda, že jste mi dali dárek. Pokud to jde, ráda bych ho vyměnila v obchodě za jiný. Tento mi nepadl do oka...

hodnocení

1x
Já mám dojem, že všecky vypadají stejně. Snad že některý se vyrábí i v bílém nebo růžovém provedení. Mobil není šperk, je na telefonování, psaní zpráv, koukání na web, navigaci a focení

daniela1
hodnocení

0x

Za dvacetiletou slečnu někdo vybírá mobil a ona řeší, jak vypadá a má strach, že se jí budou přátelé posmívat? *zmateny*

sirokko
hodnocení

0x

Tady to vidíte. Slečince se nelíbí mobil, který dostala a stěžuje si, jak je to naprd. To je hrozný toto, s tím se nedá žít. Většina lidí by před třiceti až padesáti lety byla za ekvivalentní dárek ráda až za ušima. Dneska? Pchee, co jste mi do dali, a ještě k tomu zdarma?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]