Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučíte mi elektrický holicí strojek

Od: kamilll odpovědí: 8 změna:
Zdravím pánové,
Můžete mi prosím doporučit elektrický holicí strojek, který má životnost břitů alespoň 3 měsíce při každodenním používání na tvrdé vousy?
V prodeji je neskutečné množství strojků, ale bohužel také falešných recenzí a je těžké si vybrat. Např. aktuálně vyhazuji do koše oneBlade, kde jeden břit za cca 350kč vydrží uctihodných 6 holení.
Na dlouhé vousy používám nahrubo holicí strojek na vlasy a ten je po 2 létem provozu( vousy a 1x měsíčně vlasy) pořád ostrý, přitom to je nějaký neznačkový z Tesca za 399kč.
Žiletky nepřipadají v úvahu
Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

host
hodnocení

1x

Obecně se dá říci, že na dlouhé nebo delší vousy je vhodný rotační holicí strojek, a na krátké vousy při každodenním holení vibrační s planšetou, ten opravdu dlouhé vousy nebere. Opravdová hvězda mezi vibračními holicími strojky byl už před padesáti lety Braun Sixtant, ale vy chcete smozřejmě něco nového.

hodnocení

0x

Jo, taky to nejprve jedu strojkem na vlasy, ale u toho i zůstanu a nechám strniště. Zbytek ojedu holítkem dle potřeb (tváře) a nechám hokejku na dolní čelisti.

Wahl je TOP. Předtím jsem měl Solac. Obojí je 1:1. Wahl to beztak z USA od Němců Solacu okopíroval.

runner*
hodnocení

0x

Ja mohu doporucit Braun 9330s. Mám jej již třetím rokem a planžeta je stále původní. Už dlouho mám koupenou náhradní planžetu, ale zatím není třeba ji měnit. Mám také tvrdé vousy a holím se obden.

holime.cz/...

nox®
hodnocení

0x

Já jsem kupoval Braun 5 a peníze se mi už nejspíš vrátily. Spokojenost slušná, klidně bych bral i nějakou vyšší řadu.

hodnocení

0x

Používám denně tento, v devadesátých letech se u nás prodával za neuvěřitelných cca 4 500,-Kč...dostal jsem ho jako dárek; používám dodnes, 4x měněny frézy, jedenkrát baterie, původní Ni-MH - nějaké, za Eneloop...prostě držák, dnešní jsou asi někde jinde...

hodnocení

0x
Od roku 2000 používám braun 8000, planžeta vydrží 1,5 až 2 roky, ato mam tvrdý vous a navýc místa na roste všemi směry a musím hodně krát přejíždět, nové planžety mají označení série 5 a je to pořád poctivá německá kvalita.
Před tím jsem zkoušel různé rotační strojky a za pár měsíců byly tupé, nebo žiletky které měly vydržet týden a za 2,3 holení byly tupé.

joudic*
hodnocení

0x
pouzivam samoostrici na vlasy, co tam dal chcete delat, veme to az na pul milimetru, a tam, kde to nepatri to nasucho prejedu ostrym mach3

jabraka*
hodnocení

0x

Mnoho let používám elektrický strojek s frézami PHILIPS.Oholit se žiletkami je pro mne totiž neschůdná cesta.Po skončení holení vypadám jako po chirurgické operaci.Tento strojek mám za 60 let už třetí,spíče kvůli baterii,než kvůli životnosti.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]