Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prosím doporučit elektrický holicí strojek, který má životnost břitů alespoň 3 měsíce při každodenním používání na tvrdé vousy?
V prodeji je neskutečné množství strojků, ale bohužel také falešných recenzí a je těžké si vybrat. Např. aktuálně vyhazuji do koše oneBlade, kde jeden břit za cca 350kč vydrží uctihodných 6 holení.
Na dlouhé vousy používám nahrubo holicí strojek na vlasy a ten je po 2 létem provozu( vousy a 1x měsíčně vlasy) pořád ostrý, přitom to je nějaký neznačkový z Tesca za 399kč.
Žiletky nepřipadají v úvahu
Děkuji
1x
Obecně se dá říci, že na dlouhé nebo delší vousy je vhodný rotační holicí strojek, a na krátké vousy při každodenním holení vibrační s planšetou, ten opravdu dlouhé vousy nebere. Opravdová hvězda mezi vibračními holicími strojky byl už před padesáti lety Braun Sixtant, ale vy chcete smozřejmě něco nového.
0x
Já jsem kupoval Braun 5 a peníze se mi už nejspíš vrátily. Spokojenost slušná, klidně bych bral i nějakou vyšší řadu.
0x
Před tím jsem zkoušel různé rotační strojky a za pár měsíců byly tupé, nebo žiletky které měly vydržet týden a za 2,3 holení byly tupé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.