Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaný mobil od Operátora

Od: wladi* odpovědí: 4 změna:

Manželka má mobil /dárek od dětí/Její operátor je O2.Má nabito asi 500 kč,přesto jí operátor zablokoval volání.Neznáme podmínky smlouvy,kterou uzavřeli děti a navíc ani děti si na to již nepamatují.Jak odblokovat?Přeci jim nenecháme 5 stovek bezpracně.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repak*
hodnocení

0x

Zavolat na O2 800 123456 . Tam se dozvíte důvod zablokování.

wladi*
hodnocení

Teď jsem se dověděl,že snad manželce operátor volal,upozorňoval ji,že musí dobít,protože měla málo provoláno.Já tomu nerozumím,vyznáte se v tom někdo?

repak*

Měl jsem předplacenou kartu už dávno, ale pamatuji se, že bylo nutno po dané době (snad 1 rok) kartu dobít i když nebyla "vybitá". Nedivte se, u pevné linky a smluvního mobilu taky platíte paušál pokrývající náklady na připojení Vašeho telefonu k síti byť z něj nevoláte.

jirbar*

O2 předplacený kredit je minimální dobíjení 200 Kč a to každý půlrok. Při dobití 500 Kč jednou za rok. Pokud se termín přešvihne jdou korunky na SIMce do věčných lovišť. Při nové SIMce začne termín běžet od prvního použití.

doplněno 02.03.10 16:38:

A návody a manuály jsou od toho, aby se četly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]