Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil pro seniory s funkcí mms

Od: juglans® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,prosím vás neporadil by mi někdo,jaký mobil pro seniry má funkci mms?Zdá se to hloupá otázka,protože všechny mobily mají foták,ikdyž mizerný a tak se bere zato,že mms mají automatick.Bohužel to tak ale není,mám zkušenost,že jsem měla bez mms a dost mě to naštvalo..Hledám při výběru poznámku,jestli tedy má mms a kolikrát to tam není uvedeno,nebo se tato funkce skrývá pod něčím jiným,neumím to najít..Potřebuji mobil pro seniory,tlačítkový s velkými písmeny rozlišení,nevidím dobře.Pak také,aby baterka trochu déle vydržela a foták nebyl vyloženě krumpl,prostě aby se dalo...Nechápu,proč mobily s velkým písmem,nemůžou mít pro seniory i slušné focení..To je jak říct:Nevidíš,tak nefot a neposílej mms..Už jsem to tu jednou řešila a tenkrát objednala mobil,že mě ujistili,že má co si přeji,ale lhli v tom,že bez lupy jsem nevidla ani písmena..děkuji za pomoc

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ahoj Juglans :)
Doporučila bych Ti dotykového Aligátor pro seniory.
Je to ten poslední ve videu.

youtu.be/...
Ten zvládneš bez obav :)
jirkazxc
Ten dotykový displej je skutečně dotykový nebo mačkací?
Setkal jsem se i s jedním Aligatorem, kde se muselo na displej velice silně mačkat a při zmáčknutí se aktivovalo uplně jiné místo na obrazovce.
hodnocení

ahoj,děkuji,mrknu se na něj ještě lépe.při hledání jsem na něj talé narazila..

motak
hodnocení

1x
MMS jsou mrtvé, ty už nikoho nezajímají..
hodnocení

Jakto,co když mi bude chtít někdo poslat fotku a já mu teda řeknu,neposílej,nemám na to mobil?

Ale to ne, mám kamarádku, která by chytrý mobil nezvládla a posílám jí fotky a ona mně z tlačítkového, mms

Nejlepší tlačítkový jaký jsem kdy měla, byla Nokie 6303, daly se tam zvětšit písmena, jednoduchý na ovládání a spolehlivý. Bohužel už se dávno nevyrábí, dá se sehnat repasovaný a tomu bych moc nevěřila.

motak
Messenger, whatsapp atd...mas jsou opravdu už mrtvé. Je to drahé nekvalitní a nespolehlivé...
Už se neprodává, ale zkusil bych treba tohle k-mobil.cz/...
hodnocení

Boba-Ano,před ixxx lety ,jsom měla pro seniory,už bohužel nevím značku a ten taky,šlo věechno,ale už se nevyrábí..

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, Nokia 230 - koupíte ji novou za přijatelnou cenu, má částečně kovové tělo (tak je odolnější), MMS by měla také zvládnout, písmo dostatečně velké, zvládne i připojení k internetu (i když není "chytrá"), foťák je průměrný (měl by stačit), baterka vydrží dlouho (lze ji i vyjmout) a 2x miniSIM (15 mm x 25 mm). Zdravím!

hodnocení

Bene,podívám se na něj.díky moc

hodnocení

0x
Tlacitkovy a s velkým displejem? Se slušným rozlišení leda dotykàč, je zároveň velký a fotí. Jen teda nevím, k čemu mms? To nikdo nepoužívá.
hodnocení

Nemám v lásce dotykáče,nechce se mi to již učit.No když nikdo neposílá mms,tak jsou na mobilu přes f. a přepošlou si fota?no,jámám stolní PC,zase kvůli zraku.

Fotky můžete posílat přes mesenger, je to rychlejší zadarmo. K tomu ale potřebujete ten chytrý mobil nebo tablet, které nemáte v lásce.

hodnocení

Njn.vypadá to,že se budu muset do toho zasvětit :)díky

Ne větším displeji uvidíte lépe a žádný není dostatečně velký, i já už bez brýlí moc neprectu. Psaní je rozhodně jednodušší než u tlacitkoveho. A navíc to dělá daleko lepší fotky s velkým rozlišením. Zkuste si to u někoho

kadylo
hodnocení

0x

Zdravím.

Nechte si předvést ALIGATOR V650, je určen pro seniory.

Máme ho v širší rodině. Foťák nic moc, výdrž baterie totéž, ale: má SOS lokátor (funkci určení polohy)

a funhci rychlého vytáčení.

Není "chytrý", umí ale víc než mnoho lidí. Stál asi 1111 Kč. Celkově spokojenost.

hodnocení

kadylo-Ale má funkci mms?To asi né,že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]