Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektroměr Landis, kód nízkého tarifu

Od: ateus® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, kde prosím najdu kód k nízkému tarifu u tohoto (Landis+Gyr MM2800hdr) dvoutarifního elektroměru? Koukal jsem na návody EOn i ČEZ, ale marně. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

My máme název dvoutarifu přímo na elektroměru. AKU8V1 viz obrázek.

Časy pak jsou zde: cezdistribuce.cz/...

Elektroměr Landis, kód nízkého tarifu
hodnocení

Děkuju za odpověď. Už jsem jinde zjistil, že v mém případě je to ještě jiná krabička (právě přijímač HDO signálu) vedle. Což jsem nevěděl.

Jj, většinou je na HDO. Ale říkal jste, že navody vám nepomohly. Ty právě radí podívat se na HDO. *smich* V našem případě byl název tarifu jen na elektroměru, ikdyz máme i to HDO. :)
Ty tarify, co jsou na HDO mají časy měnivé. Klidně každý týden s těmi časy hýbou. Takže občas na to koukněte, pokud chcete spinat podle časů.

111®
hodnocení

0x
Bez fotky těžko radit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]