Nejste přihlášen/a.
Ahoj, budou kupovat po 10ti letech televizi a je toho tolik, že s v tom porostě nevyznám. Sleduji filmy přes Kodi a jinak mám na střeše klasickou anténu. Možnost připojení k LAN mám také. Co si vybrat nebo na co se hlavně dívat. Rozpočet do 20 k. Uvítal bych někoho kdo má praktické zkušenosti ne někoho kdo se podívá do nabídky a jednu vybere.. Jestli je nějaká fce, kterou by to mělo dnes určitě mít a bude se hodit např. někdy později a nebo je to v tom segmentu jedno? Velikost počítám 164 cm. Díky moc.
bílá stěna za tv není nutnost, v nastavení ambiligtu si vyberete barvu stěny aby barvy odpovídali , mám philips 180 cm stěna béžová , barvy ambiligtu odpovídají těm z obrazovky
Je to moje druhá tv philips , jakákoli další tv bude zase philips , ambilight je návyková funkce.
skylink aplikace nevím , tu nepoužívám , mám skylink satelit , netfix 4k bomba obraz , HBO GO - jede , O2 tv jede apka použita SK verze .
dále bezproblémové iptv , používám appku IPTV pro , obraz jako ze skylinku .
Kodi se dá doinstalovat , jako tuna jiných aplikací do androidu.
Kvalita obrazu všeobecně výborná , na 180 cm a kvalitu zdrojových signálů neskutečná , tv má špičkový upscalovací čip.
zatím jsem u nikoho se známých na tv neviděl tak kvalitní upscaling , mkv sd rip filmu v kvalitě DVD , žádné kostičkování jako na tv u známých se nekoná.
Račte vybírat... televize.heureka.cz/...
Co se týká osobní zkušenosti, tak mám s touhle: televize.heureka.cz/... a jsem s ní naramně spokojen.
Díky, ale když to nemá android, tak tam asi Kodi nedám ne? Třeba LG jestli se nepletu má uzavřený systém.
TV má vlastní Linuxové prostředi VidaaU. Kodi v aplikacích není. Jestli je možné je tam nahrát nějak oklikou nevím. Nepoužívám ho.
No a to je právě problém na který jsem narazil. I tak díky za koment. Třeba se najde ještě někdo, kdo využívá a řešil.
TO: jm.
No Já ale nechci ani na telefonu, ani na tabletu, když to chci pustit všem dětem, tak je to nesmyl. A proto hledám někoho, kdo mi poradí podle praktické zkušenosti. Protože v obchodě to je tragédie.
možnosti jsou v podstatě dvě , tv s androidem , dnes už jsou zbaveny dětských nemocí , jedou v pohodě , doporučuji Philips ambilight je návykový. Dál má android Sony , TCL a ještě nějaké telky.
Nebo druhá možnost , jakýkoli TV + nějaký android box k tomu , tady si vyber nějaký co má certifikaci na 4k netflix , ikdyž ho zatím nechceš , tak časem asi změníš názor :D
Díky, kouknu co je ten Android box - to vůbec neznám. Jinak Netflix jsem měl a už jsem ho stihl i zrušit asi po roce.. Nebylo to to co jsem čekal.
ještě pár postřehů , telku v pohodě zvládne ovládat 7 leta dcera , vyhledá na youtubu co chce , pomocí hlasového vyhledávání.
kvalita youtube i slabších rozlišení opět výborná , díky upscalingu
Xbox one v pohodě , lagy jsem nezaznamenal.
ambilight svítí odhaden tak 50 cm na každou stranu , má spoustu nastavení... hlavně večer je to pastva pro oči , a netrpí tak oči
tv nemá přesaturovaný obraz , jak vídávám u někoho , kde mají lidi tváře červené jak makak pr...
kodi momentálně ne , ale roky jsem ho používal , v tv je jen něco kolem 5gb místa (dá se použít usb na rozšíření)
kodi funguje tak jak si ho každý dovede nastavit , od spartanského nastavení po luxusní multimediální knihovnu .
protože už tam nemám tolik místa tak ho neprovozuju (vím že když jsem do něj nascrapoval 2000 filmů z NASu tak to kodi zabralo kolem 2gb místa s obrázky v knihovně a tunou pluginů) , nahradil mi ho plně netflix, hbo GO , a iptv playlist
TV je rok a půl stará model tuším 7304 , aktuálně je již v prodeji jiná řada , on philips moc modelů 164 cm mít nebude
plánuju si koupit pořádnou android krabičku , tam kodi zase nastavím
ted začali dělat krabičky s android 11 . 8gb ram , 128gb prostoru , počkám až bude mít nějaká cerfifikaci na 4k k netflixu a kodek AV1 a půjdu do něj
A proč si rovnou nekoupit Chromecast with Google TV?
Pokud vím umí všechny možné streamovací služby, jede ve 4K HDR a Kodi se do něj dá v pohodě nainstalovat.
chromecast? ani náhodou :D naprosto výkonově podprůměrná věc , navíc je zabudovaný v té philips tv
není to plnohodnotná android krabka , počkám si na krabku co má av1 kodek , to je budoucnost streamu na netu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.