A kde byl ten mobil zakoupen? Pokud jde o nákup přímo z Číny, je možné že definované parametry nemusí být OK. Často se stává u SD karet a dalších paměťových komponentů. Pokud u nás, reklamovat u prodejce, pokud v Číně i tam možno občas úspěšně vyreklamovat. Sdělte, kde bylo zakoupeno.
Souhlas. Viděl bych to na něco takového, dle mě naprostý fake a paměť bude mnohem menší. (Tohle je první telefon, který mi to našlo při hledání toho procesoru...)
Po přečtení popisu z odkazu a jeho závěru, (zkopírováno): [Zákaznický servis] Pokud z jakéhokoli důvodu nejste spokojeni s vaší objednávkou, odpovíme vám rychle a přátelsky do 24 hodin. bych se pokusil zkontaktovat s prodejcem a řešit s ním. S Amazonie zkušenosti nemám, ale s Aliexpressem jsem řešil několik reklamací. Ovšem nešlo nikdy o fake, ale vždy o vady, nebo poškození produktu. A vždy se mi podařilo úspěšně vše vyřešit. Buďto vrátili peníze (nefunkční displeje tabletu), nebo poslali nový produkt (smartwatch-hodinky), případně, pokud bylo opravitelné, tak poskytli podstatnou slevu (akupack 74V, 40 Ah, pro el. čtyřkolku). Jde to, ale "dře to".
Doporučuju provést pomocí tlačítek PW, +, - hard reset, smazat předinstalované aplikace a zablokovat služby Google. Kdyby problém přetrvával, vrátit telefon prodejci. V některých telefonech je nainstalována spousta zbytečných aplikací a služeb Google, které neodstraní ani značkový servis. Takový telefon je k ničemu.
hell2
Můžete prosím napsat podrobněji jak postupovat jsem na tyhle věci laik děkuji moc
Na telefonu je potřeba zapnout servisní mód. Zpravidla dlouhým podržením PW a současným stisknutím tlačítek VOL + nebo -. Není to jednotné, u každého typu je to trochu jinak. Návody se dají najít na YT. Další postup už je na obrazovce s popisem. Hard reset je zároveň rychlé smazání všech pamětí. Telefon má ale tak velkou paměť, že by se takový problém neměl vyskytnout. Kdyby se opakoval i přes vymazání pamětí, doporučuju ho vrátit.
U některých verzi Androida bývá i v "nastavení" možnost "Uvést do továrního nastavení", nebo podobně. Je to obdoba hard resetu. Vymaže to vše a uvede do továrního nastavení, tedy do stavu, v jakém byl po zakoupení. Zda to jde i u tohoto, záleží na verzi Androida. Jinak viz hlada.
Mediatek 6799 je Helio x30 cca 4 roky stará šunka, která se dávala do low end telefonů. Ta paměť je samozřejmě nesmysl, jak ram tak rom, Číňan tam napíše cokoliv.
Ps: 16 GB mel iPhone 4S z roku 2011 pokud se nepletu, tedy pred 10 lety. Jinak udavat falesne parametry je v EU tzv. klamava obchodni praktika, je to postizitelne
Tak to je blbý. Měl by mít skutečně 12/256 GB, takže je nejspíš vadný. Vivo má u nás zastoupení a podporu, takže přesnější informace by mohli dát tam. Jinak je to na reklamaci. vivo.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.