Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde obraz TV po výpadku elektřiny

Od: jiri99* odpovědí: 5 změna:

Ahoj mám problém s televizí JVC.je asi čtyři roky stará,není to lcd,ale klasická tel. s úhlopříčkou 82cm a plochou obrazovkou 100Hz.teď nám vypadla elektrika a po nahození nejde obraz.obrazovka je celá bílá.zvuk i teletext jdou ale v pohodě.nevím čím to může být,zhořelo v ní něco?děkuju za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Pokud jde teletext,obrazovka je v pořádku.Ale mohlo "odejít"něco jiného,pokus se naladit znovu kanály.

JABRAKA

ZA pokus to stojí, ale nevím; teletext je snad vázán na naladěný kanál, ne? A zvuk vlastně taky. Přijde mi to jako cáhada.

mkat*
hodnocení

0x

Skus pustit signal cez video alebo cd,potom uvidiš či niečo uvidiš.Skus to aj cez antenu aj cez skartku.Tymto by sa mala dat odhadnut zavada telky.Ked obraz pôjde cez skartku a cez antenu nie tak je vadny kanalovy volič.Ked to nepôjde vôbec tak treba hladat chybu nikde v častiach obrazovych cist.Tak či tak televizor servis neminie.

jiri99*
hodnocení

zkoušel jsem to přes vše a obrazovka je pořád bílá...myslím,že v tom něco zhořelo,něco co tu obrazovku řídí a je to v pytli...

ferda6

Znovu ladit je zbytečné, když zvuk i TTX jdou tak je naladěno. Zkusit se podívat na regulaci jasu a regulaci kontrastu - zda reagují, popř. nejsou v minimu (kontrast) nebo maximu (jas). Zkusit odpojit od sítě na kratší či delší dobu - pravděpodobně nepomůže ale za zkoušku to stojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]