Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magnetický nabíjecíUSB kabel zkušenosti

Od: mcgyver® odpovědí: 11 změna:

Máte někdo zkušenosti s nabíjecím USB kabelem? Doporučili byste ho? Jak snadno se vydělává ta oddělitelná koncovka co je v telefonu? Budu rád za každou radu. Obrázek je informativní.

Magnetický nabíjecíUSB kabel zkušenosti

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lobo*
hodnocení

4x

Používám to cca 2 roky a nemužu si na to stěžovat. Žádné padání sem nezaznamenal, drobnou vadou na kráse je vyčnívající magnetická koncovka, když Ti mobil spadne a třefíš se do koncovky dojde k její destrukci (objednáš novou).

Důvodem pro pořízení tohoto magnetického kabelu, bylo využívání telefonu jako navigace v autě, při neustálém připojování a odpojování bych oddělal konektor v mobilu.

hodnocení

4x
Mám přes rok a naprostá spokojenost. Jeden kabel doma, jeden v autě. Akorát se mi na to často nachytají železné piliny a musím magnet čistit, ale i přesto, že vypadá po roce používání docela hrozně, funguje naprosto bez problému. A to mám cosi levného z Aliexpresu :)

Neznám, jen od vidění. Ten magnet je prosím na koncovce (tom pahýlku trvale zasunutém v mobilu) nebo na kabelu?

Magnet je na obou částech

aha, dík. Myslel jsem, že pouze v koncovce kabelu a tak by mobil nechytal na redukci kovový prach...

Bohužel je i na mobilu. Při mé profesi docela často brousím, a tak podle toho magnet vypadá *smich* na druhou stranu mi to možná chytá piliny, které by jinak šly do repráčku, protože ten mi na tomto telefonu funguje nějak podezřele dlouho a dobře *smich*

hodnocení

0x

Je to naprd, furt to padá. Ono to celkem drží, ale neopatrně s tím hneš a je to. Furt abys to hlídal, zlatej kabel. Navíc ta koncovka je trvale v mobilu, takže ho nedáš do jiného zařízení, jiného kabelu, samozřejmě ji vyndáš, a ztratíš, je to krám...

hodnocení

0x

Nedoporucil. Je to strasny opruz nahanet kabel na nastavec. Koncovka v telefonu drzi dobre, musi se zabrat nehtem a vytahnout, magnet je slaby...

hodnocení

0x

Asi po měsíci nabíjelo tak pomalu, že to letělo do koše. Navíc jak píše kolega. Chceš někde nabít obyčejným, musíš vyndat koncovku a pak ji hledáš.

hodnocení

0x

V rodině bezproblémově několik let používaný (z Číny - u nás předražené). Přešli jsme na něj, když došlo jednou k vylomení vnitřního konektoru. Samozřejmě, pokud zvednete mobil, ihned se odpojí, je to jeho ochranná vlastnost proti vylomení konektorů.

Magnetická část je u kabelu.

doplněno 18.05.21 08:47:

@mikihans - Pokud potáhnu mobil na delší vzdálenost než délka kabelu, rozpojí se.

OPRAVA: Magnetické jsou obě části setu. Nevhodně jsem chápal dotaz, zda je magnetický i konektor mobilu.

Tak u toho svého můžu s mobilem docela volně manipulovat (co dovolí kabel) a drží. Kdyby se mi odpojil při každém pohybu telefonu, tak bych rozhodně tak spokojený nebyl :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]