Nejste přihlášen/a.
Mám měsíc nový mobil Xaomi Redmi Note 10. Někdo mi zavolá, vezmu to, on volá, že mě neslyší, já jeho slyším! V mobilu to ťuká, slyšíme to oba, na displeji se objeví několik čísel, které jsme nikdo nenaťukal a ten druhý zavěsí. Stane se to i když volám já. Nebo to spadne do schránky, kterou ještě neumím ani používat, ani zrušit. Telefon to nedělal od začátku, až poslední 2 týdny. Vyměnila jsem si na radu známého SIM, ale nepomohlo to. Jsem starší žena, prosím polopatické vysvětlení. Reklamovat se mi moc nechce, kromě fotek neumím z mobilu nic nahrát do počítače a tak ho "vyprázdnit". Děkuji moc za radu. Milena Hauerová
P.S.Jak bych mohle tuto vadu nahrát na video, to netuším.
Držím mobil při volání opatrně za dolní část, kde není co zmáčknout, ale přesto se tam ta čísla od někud sypou. Dokonce jsou vidět i na výpisu hovorů. Myslím, že se mi to ještě nestalo, když mobil ležel na stole a měla jsem puštěný reproduktor. Zkusím. Ale tlačítko RESTART jsem zatím nenašla. . Zatím moc děkuji za rady. Milena Hauerová.
A´, už jsem to našla a zkusila! Tak uvidíme, ještě jednou mockrát děkuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.