Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefónne číslo

Od: novak1* odpovědí: 25 změna:

Mám Predplatenku od Telekom. Došlo mi to v obálce . Kde je tam uvedeno telefónne číslo? Nikde tam není. Má nekdo taky Predplatenku?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

My tuná nepoužíváme slovenské sim karty. Většinou bývá číslo u čárového kódu. Nebo jen někoho známého prozvoňte.

novak1*
hodnocení

V Čechách není Telekom?

Je, ale český.

novak1*
hodnocení

český je jiný. Má jiné balíčky . Na Slovensku je Telekom a v Česku je T-kom.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, snad je to ono první (horní) číslo u čárového kódu viz obrázek (vzor) v odkazu. Zdravím!

telekom.sk/...

doplněno 17.05.21 13:09:

novak1 - tak si pro toto info zavolejte rovnou na informační linku Telekom.sk (viz odkaz).

telekom.sk/...

novak1*
hodnocení

Jsou tam dva kódy ale ani jeden nezačína 0903

Ten menší má 8 čísel a začína 85...

111®

není to ono protože tel.č. má jen 9 znaků a nezačíná 0

ben®

111 - ten obrázek může být jen ilustrační a bez konkrétního čísla. Ale, on si to tazatel zjistí přímo u poskytovatele (od toho tam mají tu informační linku).

111®
hodnocení

2x

tak to sakra nafoť, s tebou je to vždycky zážitek, ty nespolupracuješ a my nemá takové dalekohled abychom viděli k tobě na stůl..

novak1*
hodnocení

Není tam číslo jen dva kody.

111®

takže krok za krokem:
Internet máš

telefon taky

od koho je SIM víš

musíš ji aktivovat

tak ji strč do telefonu

na netu si zjisti telefon na operátora dodavatele

z nové SIM jim na to číslo zavolej

zeptej se na číslo co z něj voláš

a budeš chytrej

když ti to neřeknou, zabal to a pošli Z5

Pošli stížnost na STÚ

rada ob borca 77 let...styď se když tohle neumíš

novak1*
hodnocení

Mám to kvúli internetu už asi mesíc. Aktivoval jsem to zavoláním na číslo a normálne to používam v notebooku. Za 5 eur 7GB , to se oplatí. Až teď jsem si spomnul že tam není telefonný číslo tak se ptám ale nepotřebuji ho. Když se mine kredit , dám si novou sim kartu, dobíjet to nebudu a jedu dál.

111®

tak co zakládáš vlákno? kdž je to nakonec o ho*nu.

novak1*
hodnocení

No ale kde je to číslo? Tebe to nezajíma?

Psal jsem do Telekomu , uvidím co odpíšou.

111®
hodnocení

2x

jestli je jen datová, tak an co číslo? dobíjet ji nehodláš...P.S. s tvojí SIM problém nemám...

novak1*
hodnocení

Psali my z Telekomu a prej to je v Registračným formulári a bylo to tam. Poslali spoustu papíru a jeden byl Registračný formulár a tam bylo tel. číslo. Proč to nedali viditelne na obal sim karty tak jako jiný operátor. Potrebují se odlišit. Aspoň sme se pobavili.

111®
hodnocení

0x

zasunu, prozvoním milenku a ona mi pak řekne jaký mám číslo..nafotit, co předplacenka to my nemáme, my máme SIM karty..

novak1*
hodnocení

Telekom je všude stejný. Normálne kredit 10 eur za 5 eur , doručí to kurír .

Já teda nejdřív zavolám milence a pak teprve zasunu...

111®

jo vono to jde i vopačně...*zed*

111®
hodnocení

0x

já teda když dostanu SIM tak je v obalu, na něm je číslo vybalím kartu velkou tak jsou PIN1 PIN2 PUK , vylomím kartu zasunu a voláma číslo vím...

jm
hodnocení

0x
To se divím. Na každé simce, co jsem kdy kde kupoval, to bylo přímo na hřbetu obalu.
111®

asi si pán vyhodil ten originál obal kde to je..

novak1*
hodnocení

Na Tesco mobil je viditelne na obalu tel. číslo ale tady nikde nic. PIN a PUK kod tam je.

novak1*
hodnocení

Mám ješte jednu nevybalenou a zvenku nic neni .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]