Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mohu napojit TV na druhou stranu místnosti?

Od: martinmartinko® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám dotaz, jak mohu z této TV zásuvky (obrázek v příloze) skrytě přemostit další TV zásuvku?

Popřípadě co si koupit a jak to propojit? Nechci to řešit s rozbočovačem...

Signal TV máme ze širokopásmové antény která je na střeše.

Děkuji

Jak mohu napojit TV na druhou stranu místnosti?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

bez rozbočovače nijak, není to tvůj majetek a neodborným zýsahem můžeš zhoršit signál ostatním...takže nešťourat do toho,je to dost srozumitelný?

hodnocení

Děkuji, takže tento rozbočovač bude stačit?

tv-anteny.cz/...

Bude stačit.
Nevím, proč jsi to chtěl řešit nějak jinak.
hodnocení

Chtěl jsem to řešit skrytě a víc esteticky, ale pokud to nejde a mohlo by to ovlivnit funkčnost, tak raději to ponechám tak, že z původné TV zásuvky bude čouhat rozbočovač. Koaxialní kabel na druhou stranu už mužu dát do lišty...

Díky

Vždyť ten rozbočovač nemusí být přímo v té zásuvce. Může být klidně za první televizí. Vyndáš kabel z televize, dáš do rozbočovače a z rozbočovače natáhneš kabel k druhé televizi. Taktéž krátkým koaxem připojíš první televizi.
kare
Jde to :) stačí připojit další průběžnou za předpokladu dodržení útlumu a přibližné vzdálenosti.
@Jenyk a vytvoří naprosto nevyvážené větve :)

jabraka*
hodnocení

0x

Mám ze zásuvky spol. TV antény připojeny dvě televize,jde to bez problémů i když je na druhou televizi antenní přívod 10 m dlouhý.

JABRAKA

ladis*
hodnocení

0x

To je průběžná TV + Radio zásuvka.

Co myslíš skrytě? Tato zásuvka někam dál pokračuje, samozřejmě už s menší intenzitou signálu. Můžeš kabely rozpojit a pak propojit "skrytě".

hodnocení

Skrytě jsem myslel tak, aby se z té zásuvky kterou jsem vyfotil mohl natáhnout na druhou stranu místnosti TV signál - koaxialní kabel. Chtěl jsem to řešit tak, že by jsem vysekal drážku do zdi, poté vysekal otvor pro krabici a vše to propojil. Nějaky rozbočovač TV signálu do zdi asi není?

ladis*

Ta vyfocená zásuvka je rozbočovačem, má vstup a dva výstupy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]