Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poslední dobou mám problém s mojí domácí WiFi na iPhone 7 Plus. Jsem přihlášen na WiFi permanentně, jak je to již v dnešní době zvykem a několikrát za den sám od sebe vypadne internet, síť se neodpojí, signál mám stále plný, jsem připojen, ale nenačítají se stránky, nechodí maily, zprávy na messengeru atd. Stačí se však ze sítě odpojit a okamžitě zase připojit a internet opět funguje. Poslední dobou k takovému výpadku dochází poměrně často, někdy je to třeba obden, někdy ale třeba i vícekrát za hodinu.
Zkoušel jsem již resetovat síťová nastavení, dokonce jsem vyměnil i router, ale problém stále přetrvává.
Chtěl bych se tedy zeptat, zda nemáte nějaký nápad, čím by to mohlo být způsobeno?
Díky
OK, díky. Na jiný telefon s Androidem jsem nainstaloval WiFi analyzer a ten mi doporučil kanály 8, 9, 10 nebo 11, tak jsem nyní nastavil 11 (někde na netu jsem četl, že ten by mohl být nejlepší) a budu to testovat...
tak jsem to vyzkoušel, měním kanály ručně, už jsem jich zkoušel několik a problém stále přetrvává
To průběžně testuji např. na návštěvách, v práci atd. a zatím se zdá, že to opravdu dělá pouze doma. I když je pravda, že na návštěvě či v práci třeba nejsem tak dlouho, aby se to projevilo, doma se to také projeví až po nějaké době, ale zatím mi to nikde jinde nevypadlo...nelze to tedy říci s jistotou, ale vše nasvědčuje tomu, že to vypadává pouze doma...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.