Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrát více tel kontaktů do příjemce z excelu do sms najednou

Od: kamiln odpovědí: 2 změna:
Ahoj,
Mohl by jste mi prosím někdo poradit, jak nahrát hromadně více tel kontaktů do příjemce v sms androidu (Tel Samsung S20 FE), aby se čísla rozdělila. Vždy mi to vše sloučí a nerozdělí se to.
Na iphonu mi to šlo bez problému a na androidu na to zaboha nemohu přijít.
Děkuju za radu.
Kamil

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není mi jasné, co myslíš pod pojmem příjemce v sms androidu a jak by se měly kontakty dělit.
Obecně. V telefonu s Androidem je jeden seznam kontaktů a ten se dá různě filtrovat. Myslím, že je nejlepší mít kontakty v záloze vytvořené třeba v MyPhoneExploreru, tam si je podle potřeby upravit a jako celek nahrát do libovolného telefonu.

kamiln
hodnocení

Aaa, tak to jsem napsal blbě.
Potřebuji poradit s tím, že:
Když si v excelu zkopíruju tel kontakty, které mám pod sebou ve sloupci, pak je chci vložit do příjemce sms- jako více tel. čísel pro hromadnou zprávu, tak mi to nejde, vždy se mi to spojí a nerozdělí se na jednotlivá tel čísla.
Děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]