Jak nahrát více tel kontaktů do příjemce z excelu do sms najednou
Od:kamilnodpovědí:2změna:
Ahoj, Mohl by jste mi prosím někdo poradit, jak nahrát hromadně více tel kontaktů do příjemce v sms androidu (Tel Samsung S20 FE), aby se čísla rozdělila. Vždy mi to vše sloučí a nerozdělí se to. Na iphonu mi to šlo bez problému a na androidu na to zaboha nemohu přijít. Děkuju za radu. Kamil
Není mi jasné, co myslíš pod pojmem příjemce v sms androidu a jak by se měly kontakty dělit. Obecně. V telefonu s Androidem je jeden seznam kontaktů a ten se dá různě filtrovat. Myslím, že je nejlepší mít kontakty v záloze vytvořené třeba v MyPhoneExploreru, tam si je podle potřeby upravit a jako celek nahrát do libovolného telefonu.
Aaa, tak to jsem napsal blbě. Potřebuji poradit s tím, že: Když si v excelu zkopíruju tel kontakty, které mám pod sebou ve sloupci, pak je chci vložit do příjemce sms- jako více tel. čísel pro hromadnou zprávu, tak mi to nejde, vždy se mi to spojí a nerozdělí se na jednotlivá tel čísla. Děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.