Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize se vypne

Od: sklar® odpovědí: 6 změna:

dobry vecer .mam 2 mesice starou televizi Q led samsung 50 Q 64t. smartka. po 7hod hrani se sama vypne ale nic tam nemam nastavene aby vypla.zase ji zapnu a jedu dál.jestli to neni vada abych ji reklamoval.znamy me rikal ze se to vypne po urcitem hrani ze to je ochrana. co jsem mel predtim televize tak to nedelalo.ma s tim nekdo skusenosti, dekuji za radu,,

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pokud před vypnutím naskočí hláška "bude vypnuto" a můžete to změnit, je to ok. Pokud se to vypne samo od sebe, je to na servis.

Hledět 7 hodin na novu je zase na psychiatra. *smich*

hodnocení

1x
Z nařízení eko-maniaků to musí dělat každá televize když víc jak 4 hodiny nesáhneš na ovladač. Takže tvých 7 hodin je v podstatě závada :)

hodnocení

0x
Pustíš Novu a sedm hodin v kuse na to zíráš, ovladače se nedotkneš?
hodnocení

ovladace se nedotknu a bud se divam programy v televizi nebo na yutube.ja nemel pustenou televizi tolik hodin ale prsi na chatě neni co delat tak cumim do bedny.

A je automatické vypnutí deaktivované i v EKO ŘEŠENÍ?

hodnocení

eko je vypnute.a pro vysvetlení.ja se nedivam na televizi cely den když prsi zapnu telku a poustim muziku a jsem na pocitaci,, jinak když je pekně a neprsi jsem od rana do vecera na chatě.

Televize se vypne
Televize se vypne #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]