Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mlýnek použít na mletí skořice?

Od: climb* odpovědí: 4 změna:

Může někdo poradit jaký mlýnek použít na mletí skořice?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

0x

Skořici koupíte mletou, nač si ji chcete mlít. šlo by to jistě mlínkem na kávu ,nalámat ji ,ale pak myslím,že by to bylo cítit. Jedině si koupit ruční mlínek na koření a něm ji umlít, a mít ho jen na ni.

lidka*
hodnocení

0x

Kytka to řekla přesně. Skořice je velice aromatická a tak by mlýnek pouze na skořici byl jenom další krám do domácnosti. :( Já používám mletou skořici především na lívance, jablečné koláče a hlavně štrůdl. Takže když mám čerstvou a nebo již méně voňavou, podle toho bez problému upravím množství. Jednou jsem doma neměla mletou skořici, pouze celou. *nevi* Vyřešila jsem to tak, že jsem ji nastrouhala na zubatém struhadle - na té straně, kde se rychle sedřou prsty, když je člověk nešikovný. :D Možná, že by šla i roztlouct paličkou a nebo ve hmoždíři.

rob*
hodnocení

0x

Zdravím, celou skořici nemusíte takto znehodnocovat, dá se použít na svařák *smich*

A když už by třeba moc nevoněla, používáme ji na zdobení vánočního stromečku.

jura*
hodnocení

0x

Proč asi mlít skořici...když se dá koupit mletá...no asi proto, že kupovaná je čínská, kvalitnější je cejlonská, tu je lepší koupit levněji celou a pomlít si ji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]