Nejste přihlášen/a.
Kytka to řekla přesně. Skořice je velice aromatická a tak by mlýnek pouze na skořici byl jenom další krám do domácnosti. Já používám mletou skořici především na lívance, jablečné koláče a hlavně štrůdl. Takže když mám čerstvou a nebo již méně voňavou, podle toho bez problému upravím množství. Jednou jsem doma neměla mletou skořici, pouze celou.
Vyřešila jsem to tak, že jsem ji nastrouhala na zubatém struhadle - na té straně, kde se rychle sedřou prsty, když je člověk nešikovný. :D Možná, že by šla i roztlouct paličkou a nebo ve hmoždíři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.