Ahoj...už asi tři měsíce mě tel dělá toto Huawei p9 . V O2 prodejně mě řekli že to dělá tel. Ale když mě ségra dala simku do jejího tak se tam nenačetli ani kontakty ale to bude asi tím že jich mám hodně v telefonu. Mě řekli že Simkarta je v pořádku. Tak nevím. Setkal jste se s tím někdo. Vše co píšou na internetu jsem zkoušela.
Když jsi měla sestřinu SIMku v telefonu, zkoušela jsi odeslat SMS? Jestli ano a povedlo se, není problém v telefonu.
Jestli máš možnost tak zkus svou SIMku v jiném telefonu a zkus poslat SMS. Jestli se nepodaří, je chyba v SIMkartě. Jestli se podaří, může být problém v telefonu.
mina*
Já dávala svoji simkartu. Do tabletu a nepodařilo se odeslat SMS. Ale mě právě řekli v O2 prodejně že ze simkartu nic není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.