Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTC Desire X - akce T-mobilu

Od: query* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,

v posledni dobe jsem zaregistroval reklamu T-mobilu na slevu telefonu znacky HTC a vzdy v teto reklame ukazuji 2 modely. Jedna se o HTC Desire C a Desire X. Vzhledem k tomu, ze me zaujal prave Desire X, kde je podle reklamy cena cca. 2699 Kc. Uplne dole jsem si vsiml, ze tato akce plati do konce tohoto roku. Nevite nekdo jake jsou podminky ziskani tohoto telefonu za onu cenu? Hledal jsem to na netu i primo na strankach T-mobilu, ale bez uspechu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerrysek*
hodnocení

0x
je to cena, kterou dostanete pokud u nich mate smlouvu. cen maji nekolik, ta nejlevnejsi je s nejvetsim internetovym balickem. doporucuji dojit se zeptat do prodejny ;)

query*
hodnocení

No ja jsem sice u konkurencniho mobilniho operatora, ale jejich nabidka me docela zaujala ;) Sranda je, ze muj bracha dela primo v T-mobilu, ale o zadne akci nevi ;)

jerrysek*
podle me to ani neni akce, protoze ja jsem se na desire x byla ptat cca pred sesti tydny a cena byla myslim stejna. kazdopadne cen je opravdu nekolik...bez smlouvy, se smlouvou, se smlouvou + maly internetovy balicek, se smlouvou + vetsi intermetovy balicek, ... ;) na prodejne mi pan vytiskl cenik se vsemi cenami :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]