Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vážím si odborníků v této rubrice, proto chci jako laik poprosit o názor: mohou fungovat domácí IPL epilátory na chloupky? Takové ty Philips Lumea, Sanitas , Baby liss atd. Může ten princip vůbec fugovat? ženy mají v diskusích rozporuplné reakce, když diskutují, zda to má účinky.Jsem na rozpacích. Že laser funguje, ot vím, na ten chodím-ale zda domácí IPL světlo, to si nejsem jistá...Děkuji za názor. Jde mi hlavně např. o Sanitas lidl-shop.cz/...
Za těch 4 x 14 dní to zabere na ten měsíc? Platí, že čím větší stupeň, tím víc je to účinnější (vím, že je to hlavně dle odstínu pokožky, ale mimo toho)? Opravdu to má cenu dělat po těch 14 dnech kvůli růstové fázi? Nebylo by to účinnější po každém oholení? V českém návodu je, že holení mezi aplikací nevadí, v anglickém návodu, že vadí. Původně jsem si myslela, že je v té anglické verzi chyba, ale možná ne. Děkuji
S domácím IPL zkušenost nemám, ale byla jsem v minulosti na tom profi a za mě super. I po cca 15 letech chlupy nerostou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.