Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám takový menší problém. Doma jsem našel velkoubednu. Nejprve jsem si myslel že je to reproduktor ale bohužel asi ne a s největší pravděpodobností je to asi subwoofer. Problém je, že absolutně nechápu řpipojení... Na zadní straně jsem našel pouze jednu zdířku a vypadá to jako díra na nějaký velký jack. Bohužel jsem k tomu nenašel žádný kabely k tomu a v minulosti jsem se s ničím takovým nesetkal, tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím třeba nemá někdo nějaké zkušenosti nebo tak... Každopádně nechápu moc jak to funguje když na té bedně není žádná díra na elektriku, opravdu je na celém jedno jediný a to je ta zdířka která se tváří jako by do ní patřil nějaký tip přerostlého jacku. Nevěděl by prosím někdo co k tomu je potřeba za kabel či k čemu by to případně ta bedna mohla sloužit?
Předem děkuji za odpověď a hezký zbytek dne.
Veľa Ste o tom nenapísali.
Ak by to mal byť "subwoofer", mal by mať ešte šnoru na sieť.
Doporučujem pozreť štítok, ak ho ešte má, pozreť na Gogle čo je to.
Ak Ste úplný laik, zavolajte skúsenejšieho.
Asi si tazatel přeje mít subwoofer.Je potřeba mít jasno ve způsobu užití tohoto reprosystému.Stereo signál se obvykle šíří ze dvou zdrojů zvuku,ze dvou reprosoustav,které,umístěné ve správném úhlu k uším posluchače,vytvoří poslechové pole,které odpovídá co nejvíc zvukovému poli poslechového sálu,odkud zní orchestr.Dokonalost reprodukce závisí na kvalitě reprodukčních zařízení,včetně reprosoustav.Ty by měly obsahovat trojici reproduktorů,vzájemně propojených v bedně,která má kvůli správnému seřazení jednotlivých kmitočtových pásem i správné rozměry.A to nemalé.Zjednodušení reprodukční techniky využívá efektu,že kmitočty pod 500 Hz se "stereofonně " nešíří,takže reprodukujeme zbylé kmitočty(500 - 20 000Hz malými reprosoustavami se středovým a výškovým reproduktorem(satelity) a jeden,relativně malý subwoofer reprodukuje nízké kmitočty.bou stereokanálů .Do celeho prostoru.
Samotný tento reproduktor nemá smysl používat pro reprodukci celého spektra kmitočtů z hudby.Kvalita bude neskutečně špatná,
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.