Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahravani hovoru pres handsfree

Od: livulka odpovědí: 3 změna:
Zdravim,
potrebovala bych se jen zeptat zda jde nahravat hovor, kdyz mam handsfree (ucho) nebo jestli je na to nejaka aplikace? Vsechny co jsem vyzkousela, tak vezmou me, ale ne druhou stranu. Diky predem za odpovedu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

355
hodnocení

0x

Nevím jestli handsfree má na nahrávání hovoru nějaký vliv, ale předpokládal bych, že by asi to vliv mít nemělo. Také už delší dobu mám problém s nahráváním hovorů v mobilu kde můj hlas se nahraje normálně dostatečně hlasitě, ale druhá strana je nahrána velmi slabě téměř sotva slyšitelně. Mám dojem, že to nahrávání druhé strany je bohužel asi nějak záměrně blokované Androidem a žádná aplikace s tím asi nic nezmůže.

hodnocení

0x

Bývaly dobré aplikace na nahrávání hovoru, ale byly cíleně zlikvidované, někomu to vadilo (že by GDPR? ). Dnes už to zvládá jen několik telefonů, možná Xiaomi...

355

Xiaomi mám, ale ten to kdysi zvládal velmi dobře, ale nyní už delší dobu to bohužel už nedokáže zvládnout. Nastalo to asi po nějaké aktualizaci některého software v mobilu. Zajímalo by mne komu co může na tom vadit, že si někdo chce nahrávat hovory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]