Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
sháním/koupím střídač z baterie 12V DC na 12V AC 50 HZ. Potřebuji to do karáže kde mám pouze solarní panel s baterií a chtěl bych tím napájet ventilátor ( WC ventilátor) a Elektronický vysoušeč na vlkost ve zdech. Oboje je na AC proud, samozdřejmě, že to lze vyřešit střídačem na 230V a pak trafem, nicměně výsledná účinost tedy spotřeba je tak vysoká, tedy baterii bych musel často odnášet a dobijet a nemluvím o životnosti tohoto.
Děkuji za informace a váš čas.
Dobrý den,
no samozdřejmě bylo,ale sehnat ventilátor (cca 100-130) je celkem problém.
Jelikož pc ventilátory nemají schopnost utlačit vzduch skrze koleno,mřížku a částečný protivítr. Neboli skoro vůbec to nefouká a to jsem nekupoval nějaké zgarb za 50kč.
Pak je možnost WC ventilátorů, ale tak 99% je AC proud. Na DC jsou ale jsou to dizajnové ventilátory v cenové 6tis atd. A spousta prodejců vám potvrdí že je na DC, ale v manuálu zjistíte, že opravdu nejsou.
A ta druhá věc by bylo toto drycraft.cz/... .
Což tyto věci jsou opět na 230AC = trafo 12V AC, a zatím jsem nenašel nci tohoto žánru na 12V DC.
Tedy potřebný výkon je Ventilátor max 15W a Vysoušeč má psáno 6-30W. S tím že vysoušeč by jel neustále a ventilátor tak 4h denně.
Ventilátor cca do 30W (2,5A?) a tento elektronický vysoušeč?- - Provozní napětí: 12V/5A (síťový napaječ přiložen)...nebo jiný? Dejte info...
Dobrý den,
ventilátor je WC ventilátor a jeho odběr je do 15W. A vysoušeč je tohoto typu drycraft.cz/... (mám vlké zdi). U tohoto vysoušeče je odběr 0,6-2,5A tedy 7,2-30W. Pokuď víte o něčem jiném co funguje na vysoušení a je na 12 DC budu rád . Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.