Nejste přihlášen/a.
Jak dlouhé skladování vydrží nová (řekněme "nevybylená"), nikdy nepoužitá byterie Li-On?
Mně jde o to, že mi začíná odcházet bateri v mobilu, ale je možné, že ještě nějakou dobu vydrží. Zatím ji měnit nechci, ale naskytla se mi možnost sehnat výhodně novou, tak jestli má smysl koupit baterii "do šuplíku".
Skladuji jednu z notebooku 5let. Stále jako nová.
Ale mám ji nabitou pro skladování na 60%.
Nesmí se skladovat s nabitím na 100%.
Pokud mluvíme o originálu baterky, mobil si chceš ponechat vzhledem k jeho výbornému stavu či funkcím a už je to starý kus, takže za 5 let baterka nebude jen tak k sehnání a když, tak nějaká šmejd náhrada co nic nevydrží, tak jdi do toho!
Já takto kdysi sehnal poslední kusy origo baterek do Nokie. Dodnes na ně mobil funguje. Mám ho jako záložní.
Kamarád si tenkrát koupil náhradu za výhodnou cenu a mobil mu vydržel sotva půl dne
No, on je to starý krám, ale zatím je bez problémů. Umí toho mnohem víc, než využívám. Je malý a relativně bytelný. Nosím ho třeba v kapse montérek a nemusím se bát, že když se někde nešikovně opřu, zlomím ho vejpůl. Takže mi zcela vyhovuje. Je sice otázka, jak dlouho ještě vydrží, ale tu baterku teda asi koupím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.