Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastřihavač vousu

Od: begi25® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,chci si koupit zastř.vousu a tak mně zajímá jaký si koupit.Cena do 1.500 kč.Délka zastřihu 3-5mm.Ptám se jenom toho kdo to používa a jak je spokojený.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Kdysi jsem měl Philips, ale ten nestál za nic - břity se brzy otupily a byl hlučný. Nyní mám už asi 6 let Remington (cena tuším okolo 800,-), který má samoostřící břity a pořád stříhá jako nový. Navíc je tichý.

hodnocení

Za 6 let se toho hodně zménilo.

Ano za 6 let se toho hodně změnilo ale k horšímu ! To platí kompletně o veškeré spotřební elektronice.Vše je sice modernější ale nic to nevydrží.

Zastříhavač vousů jsme měl philips bez problému asi 10 let.

Před 2 roky jsme si koupil nový super moderní taky Philips...Horší provedení prostě už je na tom vidět že je to šrot stříhá hůř.Je po záruce a myslím že brzy zdechne.

tak asi tak..

hodnocení

0x

Nedám dopustit na starej klasickej, za pár korun, měl sem ho několik let a fungoval bezvadně.

Něco takového.

zastrihovace.heureka.cz/...

Loni sem dostal na vánoce Braun MGK3040 a musím pul hodiny šmidlat po h*bě ať vůbec něco zastřihnu

zbozi.cz/...

Takový jako je ten Sencor mám doma tři a všechny stojí za lejno.

hodnocení

Odpověd pro Juraja.To není zastřihacač vousu ale vlasu.Dival sem se na Heuréka.Pokud se mýlim tak se omlouvám.

Ano je to zastřihávač vlasů ale já ho používal i na vousy a v pohodě.

hodnocení

0x

Já mám cca 18 let starou "Rowentu". Kolik stál netuším, dostal jsem ho k narozeninám. Do nedávna stříhal perfektně, ale posledních asi 1/2 roku jde trochu ztuha. Myslím, že když se mi povede namazat ložiska, bude stříhat několik dalších let. Jenže se mi do něj nedaří dostat :( (násilí použiju až v krajním případě). Pokud to nebude nezbytně nutné, nový nechci.

hodnocení

0x
Mam tento již 4roky a všechny ty "lidské"se můžou jít zahrabat. Stál 400 Kč v lidlu a používají je i pánské holičky kvůli výdrž, které mi ho doporučily. Na jorkšíra taky dobrý.
kosmetika-a-uprava-psa.he/...

hodnocení

0x

Přesně na takové zastřihávání vousů jsem si koupil Wahler na vlasy a nelituju.

Dokoupil jsem nástavce na vlasy 25mm a využívám naplno.

Kadeřnictvý je už pro mě minulost. Covidem jsem se konečně rozhoupal a stříhám se sám.

hodnocení

0x

Používám tady tuto mašinku a jsem zatím docela spokojený zastrihovace.heureka.cz/... . Ale teď počítám, že se tady dozvím, že za nic nestojí *smich*

Jo něco podobného mám doma, sice za jinou cenu :-D

pl.aliexpress.com/...

Párkrát sem ho použil a funguje celkem dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]