Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Informace o příchozím mailu

Od: eva* odpovědí: 8 změna:
Informace o příchozím mailu (z více adres) mi přicházejí na mobil (Oskar) jako SMS. Od včerejška přicházejí až třeba po 5 i 9 hodinách od skutečného příchodu mailu. Normální SMS a SMS z internetu chodí hned. Kde může být problém?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Dělá mi to to samé. Obrátil bych se na Oskara nebo chvíli počkal :(

doplnit odpověď
hodnocení

0x
problém bude někde ve spojení freemail-operátor. U mě (seznam) to taky funguje většinou s prodlevou, někdy vůbec, ale třeba z iolu to chodí hned- doslova běhen pár vteřin:)

rosalindaaa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
eva: muzu se te prosim zeptat jak sis ty zpravy zaridila a kolik te to stoji? dekuju
eva*
hodnocení

rosalindaaa: Ráda bych ti poradila, ale jsem velmi netechnický typ, toto mi nastavily děti (nejsou doma, nemohu se jich zeptat), prý je to velmi jednoduché. Je to zdarma.
Určitě poradí někdo jiný.
eva*
hodnocení

rosalindaaa: Nedalo mi to a hledala jsem. Na www.mujoskar.cz jsem se přes své telefonní číslo dostala dál, otevřela Aktivace a nastavení služeb. Kolonka SMS email už tě navede dál.
Jinak se do rána všechno spravilo a zprávy o mailech chodí bezprostředně.
rosalindaaa*
dekuju jsi moc hodna :))

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Mám taky nastavené posílání od několika mailservrů a chodí to různě dlouho od různých mailů. Myslím, že to je podle zatížení servru, ale zpravidla SMS chodí dost dlouho. Už jsem se s tím smířil.*tuc*

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
problém je u operátora,že není aktualní.Ale Eurotel stojí taky na prd a možná i víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]