Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbitá klávesnice

Od: petrnedved odpovědí: 13 změna:

Dobrý den najednou přestalo mi fungovat dvojité v na klávesnici nevěděl by někdo jak to opravit?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Píšete, že je to dražší herní klávesnice v záruce, tak si půjčte nebo kupte za stovku novou obyč a zkuste reklamaci.

hodnocení

0x

Ak je to bezna lacna klavesnica, tak kupa novej je riesenie.

petrnedved
hodnocení

Je to klávesnice za cca 2 tisíce jinak bych to neřešil asi je ještě v záruce ale bez klávesnice měsíc než mi ji zas pošlou taky není úplně super.Tak mě zajímalo jestli se to nějak jednoduše nedá opravit

hodnocení

0x
Dřív měly klávesnice mikrospínače pod tlačítky jenže to bylo v časech kdy pentium2 bylo dělo. Dneska se zahodí a koupí nová. Máš možnost pomocí softwéru klávesu přemapovat takže W bude psát jiná klávesa kterou nepoužíváš ale pochybuju že bys to řešil.
petrnedved
hodnocení

Mě jde spíš o to když hraju nějakou hru tak je to dvojitý v dost potřebný na tom místě kde má bejt

V tom případě by asi pomohlo w-s-a-d přemapovat ale je otázka jak dlouho bys si na to zvykal.
Naprostý nesmysl. Zkusit klávesnici u jiného PC (nebo notebooku), zkontrolovat, jestli tam není drobek, jestli jsou aktualizované drivery a pokud ani jedno z toho nepomůže, tak dát na reklamaci a koupit si (nebo od někoho půjčit, někde vyhrabat) nějakou starší za pár Kč než se reklamace vyřídí.

hodnocení

0x

Aha, cize herna klavesnica, zrejme opotrebovana castym hranim a silnym stlacanim. Sanca zohnat rovnaky sponaci element alebo opravit membranu (ak tam je) je mala. Berte to ako spotrebak, stredne drahy.

olinl
hodnocení

0x
Nejdřív zkus obrátit klávesnici "vzhůru nohama" a zatřást s ní, jestli nevypadnou drobky nebo chuchvalce prachu, případně vezmi vysavač a vysát bordel (někdy se podaří vysát i jednotlivé tlačítko, takže to chce nový prázdný sáček ve vysavači..). Pokud je klávesnice po záruce, rozebrat a vyčistit, případně opravit kontakt- záleží na systému klávesnice, jak je vymyšlena.
petrnedved
hodnocení

Děkuji za odpověď okolo W jsem vyndal klávesy utřel hadrem takže je čistá snažil jsem se spínač mačkat ale vůbec nic.Klávesnice je v záruce jen jsem se chtěl zeptat jestli by to nešlo vyřešit nějak jednoduše ale to asi nepůjde no nic...

hodnocení

0x

Může být smítko pod membránou. Stačí podtlak vysavačem.

Nebo odešel mikrospínač.

Záleží na druhu klávesnice.

petrnedved
hodnocení

Dobrý den mám tuhle klávesnici GAMDIAS Hermes M5 to smítko by to asi mohlo být protože jsem zrovna klávesnici nadzvedl a pak už to nešlo,klávesnici mám půl roku takže nevím jestli by spínač odešel takhle rychle Děkuji za odpověd

kicune*

Tyhle spínače nejsou synonymem kvality, spíš naopak. Klávesnici reklamujte. Nebo lépe ji vraťte, či prodejte, prostě se jí zbavte a kupte si opravdovou herní klávesnici s kvalitními spínači, např. Cherry MX, ty jsou poslední dobou celkem levné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]