Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led Pásek - Výběr

Od: tonda12* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si koupit led pásky, a řídící jednotky, trafo apod. pro osvětlení nábytku. Mohl by mi prosím někdo dopoučit nějaký dobrý eshop? Koukal jsem že je jich dost, ale je mezi nimi poměrně značný cenový rozptyl... Hledám něco solidního poměr cena /výkon..

Díky :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zacal by som vyberom kvalitnych komponentov a studiom, ake pravidla ma instalacia v nabytku, z hladiska elektrickej a poziarnej bezpecnosti. Ked mate vybrany zdroj a pasy, potom hladat, kde je dobra cena.

hodnocení

0x

My ve firmě bereme z t-ledu jak pásky tak trafa tak i stmívače. Vše relativně ok reklamací dost málo.. :)

hodnocení

0x
Já vím že se na mě sesypou fajnšmekři že by takový šmejdy nekupovali, ale pásky kupuju zásadně na Aliexpress. Neznám totiž jedinou fabriku v Evropě která by je vyráběla takže i ty "české" co tu koupíš za trojnásobnou cenu vyrobili stejný Číňani ze stejných komponent na stejné lince, jako ty z Ali. Pásek pod kuchyňskou linkou bez chladicího profilu mi fungoval víc jak 15 let a to se používá každý den protože kuchyně je průchozí a blikat furt vypínačem se nám nechce. Takže to se soumrakem zapneme a vypínáme když jdeme do postele. Zdroje za tu dobu odešly, už je tam asi třetí ale to je důsledek toho že první jsem tenkrát kupoval slabý jen 2A a tak celkem topil. Takže zdroj pro klid duše klidně kup tady ale pásky 5050 koupíš v Číně za třetinu ceny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]