Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký ruční vysavač?

Od: astik odpovědí: 11 změna:

Sháním ruční vysavač v dobré kvalitě i designu. Nejlépe tipu viz. foto. Ten samý již není bohužel v nabídce. doporučil by mi někdo nějaký. Jenom ne ETU! Tuto značku již ráda nemá - není již česká a není kvalitní. Zkušenost. Děkuji. :)

Jaký ruční vysavač?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám Sencor a jsem maximálně spokojená. Má velmi dobrý tah a vysaje i kamínky.

hodnocení

0x

Kolizní bývá vysypání obsahu. I značkové z jeho vyprázdnění dělají horor (Bosch). Rozpadne se na díly, které začnou padat do odpadků. Proto doporučuji HOOVER SC 96 DWR4.

astik
hodnocení

Děkuji za info, ale tento vysavač již není k dispozici :( Hledala jsem dlouho, u těch značkových je to hlavně o té značce / slabý výkon, krátký výkon, ... Vždy měli něco negativního. Nakonec jsem vybrala (dle recenzentů) vysavač z Lidlu *smich* Tak doufám, že jsem neudělala blbost. *modla*

jm
hodnocení

0x
Ruční vysavače jsem měl dva. Darem... Jinak bych to nekoupil. Jeden Philips, je v garáži, použil jsem ho dvakrát a od té doby je desátým rokem nachystaný do ekodvora. Druhý neznačkový byl použit párkrát v autě a pro zachování intelektu vyhozen. Tchýně si koupila na doporučení prodejce kombinaci ručního a tyčového Aku, vyhozený prachy.

Ač se nazývá vysavač, jde o zařízení k vysávání drobků. Dáno už konstrukcí a výkonem. Pokud máte malé děti, dobrý pomocník hlavně při jídle.

jm
Vím že to dárci velebili ... Děti už mám dnes trochu starší, ale v podstatě tenkrát byli kluci opravdu malí. Drobek jsem stáhnul vlhkou hadrou, drobky pod stolem vysál centrálním vysavačem.
Ten výkon má údajně být pro auto dostačující... Není!

hodnocení

0x
Těch pár drobků, které jsou pro tyhle aku chrchlátka maximem zametám ručním mechanickým minismetáčkem od ťamanů. Je to prakticky napořád a vždy po ruce připraveno k akci. Jinak eta už je čínská drahně let, nevidím důvod ji podporovat. Zrovna novějších vysavačů máme od ety v rodině několik a kupodivu všechny stojí za slušně řečeno vyližprdel. A to člověk čejá pouhé běžné vysátí...
astik
hodnocení

Děkuji za komentář. Jak jsem již psala, Etu již nikdy.*nene* Kamarádka má s ní špatnou zkušenost a já také. Již před lety. Takže když někde tuto značku vidím, zdrhám... Dříve tato ČESKÁ značka byla kvalitní. Škoda, že se vše rozprodalo a rozkradlo...

aneta*
hodnocení

0x

Já vždycky měla problém s tím, že ruční vysvač neměl moc velký výkon. Teď přemýšlím o novém a zaujal mě Mamibot UV Lite 100, ale ještě jsem se nerozhodla. Vypadá slušně, ale bohužel je jenom v růžové barvě.

astik
hodnocení

Tak jsem nejdřív nevěděla co to je :) pro mě není vhodný, má moc široký sací prostor. Ale být dobrý. A růžová mi nevadí, tu mám ráda *smich*
aneta*

Sací prostor je trochu širčí. Není to klasický ruční vysavač. Bude spíš na gauč atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]