Nejste přihlášen/a.
Sháním ruční vysavač v dobré kvalitě i designu. Nejlépe tipu viz. foto. Ten samý již není bohužel v nabídce. doporučil by mi někdo nějaký. Jenom ne ETU! Tuto značku již ráda nemá - není již česká a není kvalitní. Zkušenost. Děkuji.
Kolizní bývá vysypání obsahu. I značkové z jeho vyprázdnění dělají horor (Bosch). Rozpadne se na díly, které začnou padat do odpadků. Proto doporučuji HOOVER SC 96 DWR4.
Ač se nazývá vysavač, jde o zařízení k vysávání drobků. Dáno už konstrukcí a výkonem. Pokud máte malé děti, dobrý pomocník hlavně při jídle.
Já vždycky měla problém s tím, že ruční vysvač neměl moc velký výkon. Teď přemýšlím o novém a zaujal mě Mamibot UV Lite 100, ale ještě jsem se nerozhodla. Vypadá slušně, ale bohužel je jenom v růžové barvě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.