Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může být vadný kabel

Od: slavo® odpovědí: 4 změna:

Známá má propojený počítač s trelevizí kabelem HDMI.

Když ji odešla původní televize, tak si pořídila novou, ale ta původní měla vstupy zezadu, ta nová je má z boku.

Ona má přívod z pravé strany a vstup zleva.

Takže kabel připojila tak , že ho ohnula do "zpátečky".

Že existuje něco takového netuší.

alza.cz/...

Nyní zvuk jde slabě nebo žádný.

Může být tdey vadný kabel, a jak to co nejjednodušeji zjistit?

A ještě mě zajímá v jaké maximální éílce se vyrábějí tyto kabely

myslím lomené a to ještě muselí být 90° a 270°.

alza.cz/...

nejdelší jsem našel tento a to je 90° - a ještě by musel být 270°.

czc.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

1x
Když se pozorně podíváte na odkaz z Alzy a CZC zjistíte, že jeden kabel je 90° a druhý 270° :) přesto, že u obou se píše 90°.

jirib
hodnocení

0x
Kabel můžeš nastavit jen spojkou nebo přechodkou...
Kabel HDMI...v délce 15m,bez problémů.
Šetrné zacházení,lépe pro trvalou instalaci,čím míň se s tím hejbá,tím to déle vydrží...

hodnocení

0x

Kabel dokáže hodně věcí - dokonce dokáže přesvědčit majitele, že má rozbitou televizi - a místo kabelu si koupí novou TV.

Kabely s koncovkou 90° existují, nemusí to být jen redukce. Obecně řečeno - čím více kabelů a redukcí v jednom, tím větší pravděpodobnost problémů, ztráty dat, signálu atd.

111®
hodnocení

0x
Já mám z Lidlu s ohebnyma koncovkami a spokojeno t

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]