Nejste přihlášen/a.
No tak to že sú z aliexpressu mnohé vysvetluje a sa divím že sa vôbec divíš že ti to nefunguje. BTW akej skvelej značky tie akumulátory sú (teda nieže by sa na aliexpresse nedali kúpiť aj vcelku slušné aku, ale toto ten prípad zrejme nebude), a sú to vôbec akumulátory s vysokým vybíjacím prúdom a nie obyčajné?
Já jsem na Alliexpresu zakoupil cca 300 věcí, zejména elektro a zatím můžu říct, že vše bylo OK... Ale u těch baterií (aku) je možné všechno... Jednou jsem koupil baterie Duracell AA 4ks v blistru , tehdy za cca 120Kč... a jedna měla napětí 0V!
Ale stejně jsem to nereklamoval. Koupil jsem to cca 50km od bydliště... Jen tak na okraj...
Předpokládám, že ty baterie jsi k sobě bodoval, případně měly pájecí vývody a opatrně jsi je pájel... Běžný článek bez pájecích vývodů se při pájení přehřeje a je po něm...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.