Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodný glukometr

Od: lv® odpovědí: 8 změna:

Chci koupit přijatelný glukometr pro manželku a pro sebe na občasné měření glykémie, dejme tomu, 1-2 x měsíčně. Zatím cukrovku nemáme, ale máme k tomu rodovou predispozici. Nejvhodnější porovnání ceny glukometru a potom příležitostného nákupu proužků?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Není lepší změnit přístup ke stravě a pohybu než pak jít k doktorovi s nevyléčitelnou chorobou?

hodnocení

0x

Já mám tento, cukrovku nemám, ale pro strýčka příhodu, na občasné změření. Doporučil mi ho brácha, který cukrovku měl a byl s ním moc spokojený.

glukometry.heureka.cz/...

diagnosticke-testy.heurek/...

ladis*

A uz nema nebo na ni umrel?

Bohužel zemřel, na covid.

kepler*
hodnocení

0x

Na vyhledávači zbozi.cz nebo heureka.cz najdete širokou nabídku glukometrů v cenách od 300 Kč a výše. Je dobré vybrat si takový, co má automatickou kalibraci, ale to už má asi většina přístrojů. V lékárnách jsou ceny o něco vyšší, ale zase nemusíte platit poštovné jako v e-shopu. Já jsem si nedávno koupil GlucoLab v ceně cca 500,- a jsem spokojený. Měření je jednoduché a rychlé.

hodnocení

0x

Na příležitostné nákupy a měření je snad jedno, jaký model vyberete. Klidně dražší a přesný, který má dlouholeté dodávky spotřebního materiálu.

A co lancety? Nebo se budete píchat jednou jehlou navzájem?

Contour nebo Accu chek.

Kdyby jste s manželkou měli predispozici k astmatu, tak kupujete spirometr za 20k? Není lepší chodit na odběry krve?

hodnocení

0x
Mám z Ali za 500 se 100 proužky,jsem spokojen jen teď objednávám proužky, když dojdou 100 za 360kc

lv®
hodnocení

Děkuji za Vaše odpovědi. Já jsem totiž zdědil glukometr Medisense Optium z r. 2007, ještě s několika prošlými proužky. Je tam i 1 vpichovací pero a asi 6 náhradních lancet. Tak mě napadlo, buď provést výměnu -firma Mediset nabízí zdarma výměnu glukometrů za Free Style Optium Neo Set a nebo, když už jsem se začal preventivně starat o správnou glykémii, tak si koupit něco vhodnějšího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]