Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíjení holícího strojku z Powerbanky

Od: piskora odpovědí: 6 změna:

Jak nabíjet holící strojek (5V) z Powerbanky?

Vybaven 1 lion baterií 3,7V, nabíječka stejnosměrná 5V.

PWB Typ Xiaomi 20 000 mAh, AMI126.

Výstup z PWB taky 5V ale baterie se nenabíjí.

doplněno 20.04.21 12:38:

Doplňuji: holící přístroj je zn. SilverCrest a nabíječka dává usměrněných 5V/0,9A.

Konektor je specielní, podobný Philipsu 2pinový, tak, aby nešel zasunout opačně. Nic nespíná.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mohl by být problém v nabíjecím kabelu, resp. v zapojení jednotlivých pinů - čistě teoreticky. Ten holicí strojek má pro nabíjení souosý konektor, nebo některý z USB A/B/C/micro?

hodnocení

0x

Je to otázka zapojení konektorů, zda je stejné a pak je možnosti různého proudu. Kolik A dává nabíječka? Nemá víc než 2A?

hodnocení

0x

Myslím, že s ohledem na příkon motoru to není možné.

... ale pokud jsem to já dobře pochopil, on chce nabíjet Lion 3,7V a ne ten strojek powerbankou provozovat. Tady vidím pouze problém v zapojení pinů nabíjecího kabelu anebo v kontaktu, který je v nabíjecím konektoru a zastrčením nabíjecího konektoru sepne a nabíjení umožní (souosý konektor pro malá napětí se spínacím kontaktem). Pokud, jak uvádí, patří ke strojku 5V SS nabíječka, pak ani nevěřím, že by byla zapojená nějaká zpětná vazba o stavu nabíjení akumulátoru. Proto jsem se také ptal na typ nabíjecího konektoru.

20.04.21 12:09
Nabíjení holícího strojku z Powerbanky

jjjlll2
hodnocení

0x

A z USB konektoru v počítači nebo USB nabíječce to nabíjí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]