Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na zkušenosti - koupili jsme televizi LG 65UN8500 a soundbar LG SN6Y... Soundbar se subwoofrem jsou popojeny (kontrolka zeleně svítí), po připojení k televizi HDMI kabelem a vybrání vstupu televize (HDMI ARC) vypne zvuk (z interních rep.), nicméně soundbar nehraje - na něm též svítí ARC. Zapojení zkontrolováno několikrát, podle schámatu...Vše sedí.. Přes Bluetooth zvuk funguje - jede ze soundbaru, stejně jako po připojení USB... Ale přes HDMI nic...
HDMI kabel normálně používáme na druhé televizi, takže by vadný být neměl...
Nějaká myšlenka, v čem by mohl být problém?
Díky moc!
N
Já bych hledal chybu v tom HDMI kabelu. Mám pocit, že pro funkci ARC musí být kabel vysokorychlostní, což možná nemáte. Když jsem to zapojoval u sebe, tak mi také jeden kabel nefungoval, jinde ale jede ok. Sice to bylo u Samsungu, ale počítám, že je to stejné u všech značek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.