Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karta do Motorola

Od: tazatelka odpovědí: 4 změna:
Ahoj..objednala jsem si MoToRoLa G5 G . A potřebují do ní nějakou SD kartu stačí tu nejmenší asi na 600 písniček. Díky. Nerada mám písničky přímo v mobilu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Sice mi to přijde zbytečné, ale kupte nějakou 32 GB Micro SD (SDHC) kartu, budete mít místa až až. Na hudbu nepotřebujete žádnou extra rychlou a kapacitně bude taky bohatě stačit.
Výrobce je prakticky jedno, mám docela dobrou zkušenost se SanDisk, už mi dlouho slouží poměrně dost vytížená v autokameře.
tazatelka
hodnocení

Díky ..jde to to že na kartě se nestrácí písničky a hlavně můžu ji pak přendávat.
Teď mám 128GB z tabletu která je šíleně velká sbytečná na písničky.
Mně se nikdy nic neztratilo ani z mobilu, a to už jsem v mobilu SD kartu neměl poslední čtyři roky :) častěji odcházejí SD karty, než samotné interní úložiště v mobilu. Tak jako tak je základ mít důležité věci zálohované i jinde.

mate59
hodnocení

0x

Karta 32 Gb stojí např. v datartu 300,- a 128Gb 400,- Kingston.Volil bych tu druhou.Fotky bych taky ukládal na kartu, ne do mobilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]