Ahoj..objednala jsem si MoToRoLa G5 G . A potřebují do ní nějakou SD kartu stačí tu nejmenší asi na 600 písniček. Díky. Nerada mám písničky přímo v mobilu.
Sice mi to přijde zbytečné, ale kupte nějakou 32 GB Micro SD (SDHC) kartu, budete mít místa až až. Na hudbu nepotřebujete žádnou extra rychlou a kapacitně bude taky bohatě stačit. Výrobce je prakticky jedno, mám docela dobrou zkušenost se SanDisk, už mi dlouho slouží poměrně dost vytížená v autokameře.
tazatelka
Díky ..jde to to že na kartě se nestrácí písničky a hlavně můžu ji pak přendávat. Teď mám 128GB z tabletu která je šíleně velká sbytečná na písničky.
Mně se nikdy nic neztratilo ani z mobilu, a to už jsem v mobilu SD kartu neměl poslední čtyři roky častěji odcházejí SD karty, než samotné interní úložiště v mobilu. Tak jako tak je základ mít důležité věci zálohované i jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.