Nejste přihlášen/a.
Koupili jsme si budík řízený rádiem. Vše děláme dle návodu, ale nepodařilo se nám ho nastavit. Po spuštění se prý má objvit ikona radia, že hledá signál. Nic se neobjeví. Je rozbitý nebo je to v nás?
Trochu mě zaráží, že se vám neobjeví ani ikona vyhledávání signálu. Mám také problém se signálem, musím budík dát na okno na druhé straně bytu, ale ikona vyhledávání tam je vždy, akorát případně signál nezachytí. Mrkněte ještě jednou na návod.
Moje meteostanice ukáže ikonu pouze v případě, že chytí signál. Pokud bliká, tak má signál a synchronizuje se. Pokud svítí, tak je čas nastavený a je na signálu. Mám ji bohužel v nějakém stínu, takže nemá signál a ikona mi běžně nesvítí. Pokud chci občas aktualizovat čas, musím ji posunout o metr blíž k oknu a potom zase zpět na obvyklé místo.
Vysielac je v Nemecku (pozrite si net o DCF 77). Vysiela dlhe vlny, ale rusenie alebo tlmenie je miestami silne. Prijimacia antena je feritova, silne smerova, tycka musi byt orientovana tak, aby bola dotycnicou kruznice, kde vysielac je stred (rozne odrazy to mozu menit).
Skuste to dat v noci na volny priestor, mimo ziariviek, televizorov, mobilov ... alebo sa vyberte na prechadzku po poli mimo vedeni VN a VVN.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.