Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,vlatním TV Sharp LC60LE652E a chtěl bych ji propojit s sounbarem,který má vstup pouze na JACK 3,5mm,problém je v tom ,že TV nemá optický výstup,zkoušel jsem to všeliojak,ale stále nefunguje.Pouze na výstupním portu CINCH TV přenášín zvuk ,ale slabě a nelze vůbec ovládat.Nevíte jestli existuje nějaká spec.redukce ,beb nějaká finta na propojení .Díky za odpo.J.
No takže bude asio něco s TV,mám ji propojenou nyní přes zesilovač do reproduktorů půřes spdi port.Zkušel jsem Tv pustit jen přes vlastní reproduktor a při tesílení na 100 je zvuk velmi slabý a když strčím konektor do sluchátkového výstupu tak by měl zvuk zmizet,ale nezmizí,tzn,že něco je asi špatně.Každopádně děkuji za radu,asi koupím novou TV,tahle už má asi 9let za sebbou.
Tak to je divné, zkusil jste upravovat hlasitost sluchátkového výstupu na TV? Mám takto připojený zesilovač s reproduktory a hraje to úplně normálně, navíc ovládám hlasitost přímo na TV. Do sluchátek ta TV hraje normálně? Ještě zkuste případně soundbar připojit třeba k mobilu, jestli bude hrát normálně. Připadá mi, jako by některé ze zařízení bylo vadné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.