Nejste přihlášen/a.
Využil jsem nabídku SKYLINKu a nainstaloval si na chytrou TV aplikaci SKYLINK Live. Nwjdou mi tam však všechny programy, protože je tam zapnutý tzv. rodičovský kód. Já ho tam však nezadal a tak neznám PIN k odblokování. Ví to někdo?
PIN RODIČOVSKÉ KONTROLYPřístup do všech sekcí s erotickým obsahem je chráněn čtyřmístným PIN kódem. Výchozí nastavení PIN kódu je 0000. Doporučujeme vám po prvním přihlášení PIN kód změnit. Nastavení nového PIN kódu provedete v sekci Nastavení – Rodičovský zámek – Změnit výchozí PIN
Kód se mi podařilo změnit a rodičovský zámek odemknout. Erotické kanály se mi však stále nezobrazují.
Pokud si pamatuji, tak když sem se chtěl podívat na erotiku, musel sem ten kod zadat znova(kanál to požadoval)
Jak se vám nezobrazují, vůbec je tam nemáte? nebo stránka chce kód?
Co tu TV naladit znova, už s odemčeným dětským zámkem.
Jak naladit TV znova? Restart aplikace Skylink Live nepomůže a při reinstalaci se opět rodičovský zámek uzamkne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.