ahoj,mám malou dcérku,pulrocnou ,ona má zavedenou zaludecni sondu.a musím ji mixovat stravu úplne najemne.dnes ji budu mixovat zeleninu.mam to mixovat celý naraz anebo na etapy tak že 5minut,vypnout,a zas 5minut?a mám zacit mixovat pomalu nebo radeji rýchle? doplněno 14.04.21 19:14: a Když mi bude muj mixér ETA 0010zlobit,zasekavat se,zadrhávat,nespolupracovat,jak mám tomu pomoci?mám delat neco zvláštniho?
Za prvé - mixéry nejsou stavěné na pětiminutové mixování. Za druhé zeleninu jsme pro děcka měli během chvíle i obyč tyčákem z lidlu. Tyčák je mnohem vhodnější, z klasického mixéru budete kaši "dolovat". Vždy dělejte jídlo čerstvé, dvě tři porce max na jeden den - ne kastrol na týden! Za třetí - pokud chcete echt jemné mixování, hoďte tu vykopávku od ety do koše a kupte moderní mixér popř smoothie mixér. Sám jsem 0010 vyhazoval relativně nedávno a jediné čeho lituji je, že neletěl už dávno. Nový mixér mixuje o 50% jemněji, během chvilky a s třetinovým rachotem.
udělal bych to následně jak jste psala na etapy. Poprvé na jedničku cca 5 minut, po druhé na 2 také cca 5 minut, a potřetí dojemna na 3 aby to byla jemná kaše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.