Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřebuju pomoc,chci synovi dodělat světla na elektrický traktor. Vůbec nevím jak na to,chtěl bych 4 bílé do předu a dvě červené dozadu a to vše na baterie i s vypínačem,nějak bych to napojil stylem pokus omyl jen nevím co přesně nakoupit.. takže moje otázka je jestli by mi někdo dokázal vypsat přesné díly ( diody atd.) Dik
potřebuju pomoc,chci synovi dodělat světla na elektrický traktor. Vůbec nevím jak na to,chtěl bych 4 bílé do předu a dvě červené dozadu a to vše na baterie i s vypínačem,nějak bych to napojil stylem pokus omyl jen nevím co přesně nakoupit.. takže moje otázka je jestli by mi někdo dokázal vypsat přesné díly ( diody atd.) Dik
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
0x
Napsat součástky není problém. Ovšem problém je, že bez znalostí zapojovat systémem pokus-omyl spolehlivě povede k likvidaci zakoupených LEDek. V případě, že koupíš další, může se likvidace i opakovat. Takže bych doporučoval si napřed něco nastudovat nebo to nechat odborníkovi (alespoň znalému amatérovi). Vykládat ti problematiku tady je sáhodlouhé a nemíním tě tu školit.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]