Kde sehnat napájecí kabel k šicímu stroji Elna tx 57?
Od:kv1odpovědí:6změna:
Dobrý den, poraďte prosím, kde bych sehnala napájecí kabel k šicímu stroji Elna tx 57. Jedná se o starší šicí stroj po babičce. Přikládám foto zásuvky ve stroji, do které by měl kabel pasovat. Její rozměry jsou d 2,2 cm x š 1,4 cm. Jsou v ní dva kolíky. Zástrčka by tedy měla mít dva otvory. Děkuji moc.
Zkuste kontaktovat servis , kontakt úplně dole vpravo. ND ELNA 57... Jedině volat, psát...Vím, o jakou koncovku se jedná, ale neviděl jsem ji v nabídce už pěkných pár let. A na okraj...Používaly se, mimo jiné, velmi podobné u měřících přístrojů Tesla, skříňkových; třeba RLC můstek BM xxx a další...pokud si dobře vzpomínám..
Dobrý den, moc děkuji za odpověď. Posílám foto vstupu pro pedál. Ten se mi podařilo sehnat na Sewi trade, ohledně koncovky pro nabíjecí kabel jsem jim poslala dotaz, ale nemám odpověď. Krásný den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.