Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook a Messenger - Mobil - Nelze se přihlásit

Od: tomasb odpovědí: 1 změna:

Zdravím vás.Zkusím se zeptat tady.Již před několika měsíci,mi přestala fungovat Facebooková aplikace na mém mobilním Telefonu (Iphone 12 Pro Max).Zkoušel jsem reinstal,tovární nastavení sítě a všechny možné návody,které jsem našel na internetu.Nic nepomomhlo.Řekl jsem si dobře.Facebook jako takový není tolik potřeba.Ale dnes,nastal větší problém a to že mi přestal fungovat i Messenger.Takže teď už opravdu nevím co s tím.Tento problém mají i moji přátelé.Oba mají Iphone jeden verzi X a druhý 7.Všichni máme stejný problém a nevíme co s tím.Proto se ptám tady,jestli někdo neví co s tím nebo jakkoliv poradit.

P.S.: Na podporu Facebooku jsem psal,bohužel bez zpětné vazby...+ Přikládám Foto

Předem Díky za pomoc

Tomas b

Facebook a Messenger - Mobil - Nelze se přihlásit
Facebook a Messenger - Mobil - Nelze se přihlásit #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

c63amg
hodnocení

0x

Předpokládám, že tohle jste zkoušeli:

For folks using iOS 10 or lower, if you still have problems with your iDevice and Facebook: "Error Signing In,” tap Settings > Privacy > Facebook and toggle off the Facebook option. Then open your Facebook app, try to log in. After you log in, go back to your privacy setting and turn the Facebook adoption back on.

Jak je to v cz netuším, Apple nepoužívám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]